Invitație la Maratonul Nisipului 

Iubitorii de sport, mare, soare și briză sunt invitați să ia parte la o experiență inedită de alergare pe nisip, la malul mării, Maratonul Nisipului.

Evenimentul va avea loc duminică,27 martie,la ora 09:00,cu punctul de start în stațiunea Mamaia,plaja din fața vilei Radio Vacanța. Maratonul Nisipului se află la cea de-a treia ediție și este singura competiție de anduranță din Europa care se desfășoară exclusiv pe nisip. Concursul se adresează atât sportivilor de performanță,cât și amatorilor. De asemenea,părinții sunt invitați să alerge alături de cei mici la cursa Family Run,care se desfășoară pe o distanță de aproximativ 1 km și care nu este probă de concurs.   

Persoanele care doresc să se înscrie în competiția Maratonul Nisipului pot alege una dintre probele de maraton (42 km),semimaraton (21 km) și crosul de 10 km. Regulamentul competiției,traseul și formularul de înregistrare sunt disponibile pe pagina de internet a evenimentului,http://www.maratonulnisipului.ro/.  

„Nutriția corespunzătoare și o stare generală de bine sunt elementele esențiale care definesc produsele Nutrilite,de aceea ne bucurăm să susținem această competiție inedită,unică în Europa,care promovează valorile în care credem și noi,un stil de viață sănătos,o nutriție corectă,mișcare pentru sănătate și timp petrecut în aer liber,” spune Ioana Enache,General Manager pentru Amway România,Bulgaria și Grecia.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "