Nuntă în familia lui Gigi Becali. Fiica lui cea mare se căsătorește. Primele declarații despre viitorul său ginere 

Nuntă mare în familia lui Gigi Becali. Fiica cea mare a latifundiarului, Teodora, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Mihai Theodor Mincu, cunoscut și sub numele de ”Prințișorul din Dobroești”.

Gigi Becali a confirmat faptul că fiica lui a fost cerută în căsătorie, precizând că nunta va avea loc în luna octombrie, în București.

Totodată, latifundiarul din Pipera are numai cuvinte de laudă la adresa viitorului său ginere. 

„Are peste 1,85m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: „tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut”. Dar am încredere că va face numai bine”, a declarat Gigi Becali. 


Acesta a declarat că este foarte fericit pentru fiica sa și că i-a cunoscut și pe viitorii lui socri. 

„Sunt și ei oameni avuți. E o familie curată, frumoasă și asta mă bucură și mai mult”. Sunt în bucurie de o săptămână. Trăiesc bucuria asta de când i-am cunoscut familia. Bine, ei i-a dat inelul mai de mult. Ei au primit binecuvântarea și de la un episcop”, a mai declarat Gigi Becali.

Logodnicul Teodorei se numește Mihai Theodor Mincu și are 28 de ani. Cei doi sunt împreună de ceva timp şi au fost surprinşi deseori, împreună.

Se pare că organizarea a început deja, iar lista de invitaţi este foarte mare. Este vorba despre vreo 700 de persoane care vor fi alături de fiica lui Becali şi de viitorul ei soţ la petrecerea fastuoasă care va succeda ceremonia religioasă.


Sursă: evz.ro


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "