O nouă ediție Spring Fashion Gala 

Spring Fashion Gala reprezinta un concept inedit, ce isi propune sa devina cel mai important si mai de interes eveniment al modei autohtone. 

Evenimentul reuneste cei mai cunoscuti designeri romani ai momentului,nume consacrate in industria fashion,atat pe plan national,cat si international,plus alti cativa designeri aflati la inceput de cariera ce vor reprezenta categoria new designers.
 
Designeri participanti:Alexandra Calafeteanu I Ana Maria Saragia I Andreea Veneciuc I Claudia Simion IIza Van Dee I Loredana Ciangau I Luiza Ganea I Ludmila Corlateanu I Mineli I Norina Stoica I Simona Iacob I Simona Semen
 
Alin Galatescu este un nume care nu mai are nevoie de nici o introducere. Cunoscutul analist de moda si managerul AVANPREMIERE,dar si creatorul evenimentelor tematice Soiree de la Mode promite un nou spectacol de fashion de neegalat,plin de autenticitate,originalitate si atmosfera.
 
Va asteptam cu drag la Spring Fashion Gala,platoul "Gradina Italiana". Explozie de verde si culoare intr-o seara in care frumosul,eleganta si unicitatea se vor imbina perfect.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei