Primul Rolls-Royce Phantom 2018 va fi scos la licitație 

Cei care abia așteptau să pună mâna pe noul lor Rolls-Royce Phantom mai au de așteptat. Primul model construit va fi scos la licitație, iar încasările vor fi donate în scopuri caritabile.

Pe 27 decembrie, la Festivalul de Iarnă al Vinului, întreaga sumă obținută pe limuzină va ajunge la Fundația Children & Education. În plus, câștigătorul licitației va putea să participe în juriul pentru Mașina Anului, competiția organizată de ROBB Report și va primi o colecția de vinuri din partea Alpha Omega, o cramă din Nappa Valley.

Phantom-ul care are la bază celebra platformă “Architecture of Luxury” oferit la licitație poartă la exterior o nuanță Belladonna Purple, iar la interior vine cu o combinație de Arctic White și Tailored Purple. Limuzina cu ampatament standard este propulsată de un motor V12 de 6,75 litri care va înlocui vechea unitate aspirată V12. Cu 563 de cai putere, Phantom promite o rulare ultra-silențioasă și confortabilă și datorită anvelopelor care vin cu un strat de spumă la interior.


Vezi cum arată noul Rolls-Royce Phantom, primul model construit și scos deja la licitație, pe autoexpert.ro.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "