Ready Player One: Să înceapă jocul 

Reputatul Steven Spielberg semnează regia aventurii SF „Ready Player One: Să înceapă jocul”, bazată pe romanul bestseller omonim al lui Ernest Cline care a devenit un adevărat fenomen în ultimii ani.

În 2045, omenirea se află în haos și la un pas de colaps. Însă lumea și-a găsit refugiul în OASIS, un univers online bazat pe realitate virtuală creat de genialul, dar excentricul James Halliday (Mark Rylance). După moartea sa, Halliday lasă prin testament întreaga lui avere primei persoane, oricare ar fi aceasta, care va găsi „Oul de Paște” ascuns undeva în OASIS. De aici, o competiție acerbă pornește în toată lumea. Wade Watts (Tye Sheridan) intră în ametitoarea cursă fantastică și devine unul dintre cei mai vânați utilizatori, după ce reușește să treacă primul de indiciul inițial.

Spielberg regizează filmul după un scenariu semnat de Zak Penn și Ernest Cline. O producție Warner Bros. Pictures, filmul „Ready Player One: Să înceapă jocul” are premiera pe marile ecrane din țară pe 30 martie.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "