Sărbătoarea creativității la Kasta Morrely Fashion Week 2018 

Un fashion week profesionist are o importanță socială deosebită, deoarece se bucură de interesul și atractivitatea globală specifică proiectelor cu organizare multi-disciplinară calificată. Toți cei care au fost în marile capitale ale modei au constatat ca un Fashion Week este tratat ca o sărbătoare în comunitățile în care se desfășoară.

Între 8-10 iunie 2018, orașul Iași a fost din nou gazda Festivalului Industriilor Creative Kasta Morrely Fashion Week, eveniment ajuns în această vară la ediția a VI-a.

Regalul de colecții în premieră prezentate în seara a doua Kasta Morrely Fashion Week 2018 a fost demarat de designerul LENA CRIVEANU. Proiectul Lena este o abordare pentru femeia din mediul de afaceri, pentru ca aceasta să își păstreze rafinamentul și grația în orice activitate de business.

A doua zi de festival a continuat cu un moment dedicat celor mici. ANDREEATEX este un atelier pentru copii cu capital 100% românesc. În prezent,  toate ținutele vestimentare ANDREEATEX au în spate o echipă de creație calificată, un atelier de producție cu experiență, pasiune și o continuă muncă pentru a atinge excelența.

MINELI a lansat colecția aniversară “10” prin care celebrează cei 10 ani de activitate în universul pantofilor. Promisiunea pe care o face designerul IONUT GLAVAN rămâne neschimbată chiar și după 10 ani; reinterpretarea celor mai noi tendințe și celebrarea frumosului în fiecare zi.

BETTY ICE este un brand de înghețată la mare apreciere. BETTY BLUE cu fructe din pădurile Bucovinei nu e doar o înghețată delicioasă; e și o muza pentru creatorii de modă. Manechine în standarde au prezentat colecția dedicată partenerului principal Kasta Morrely Fashion Week, BETTY ICE, inspirată de cromatica și textura înghețatei cu fructe de pădure la cornet. Balerine și gimnaști, campioni mondiali, au completat cu măiestrie savoarea vizuală a acestui moment de Teatru de Moda® .

MARIAN ISTRATE Custom Tailoring a debutat pe podiumul Festivalului Industriilor Creative. Firma realizează vestimentație bărbătească made to measure, ce își dorește să satisfacă și cele mai exigente și  îndrăznețe gusturi. Ținutele  colecției de ceremonie Marian Istrate Custom Tailoring sunt caracterizate de creativitate și versatilitate, oferind un plus de eleganță și rafinament imaginii fiecărui bărbat.

ALEXANDRA CALAFETEANU a prezentat colecția “Hommage a Sissi”. Perioada imperială și cea modernă s-au întâlnit într-o poveste despre valori autentice, artă, frumusețe, iar oaspeții festivalului au fost invitați să pătrundă în lumea fascinantă a împărătesei Elisabeth a Austriei și Regină a Ungariei.

UNIVERSITATEA NATIONALA DE ARTE ”GEORGE ENESCU” DIN IAȘI a prezentant colecția "Mitologii" compusă din piese vestimentare create de studenții de frunte din anul I și anul II, de la Specializarea Moda Design Vestimentar, din cadrul Facultății de Arte Vizuale și Design. Autorii sunt: Irina Biciuev, Alexandra Ungurean, Ioana Dumitraș, Geanina Ciobanu, Bianca Rusu, Bianca Marian, Natalia Burlacenco, Teodora Lupu, Paula Cuzic, Iuliana Streba. Acestia s-au aflat la festival sub indrumarea doamnei lector universitar Cristina Hirtescu.

DANI KRISTINE este un brand de modă din Republica Moldova, dedicat copiilor și mamelor cu stil, ce a prezentat în premieră cea mai recentă colecție. Dani Kristine produce haine și accesorii pentru evenimente de zi cu zi și ocazii festive. O echipă de profesioniști dedicați și pasionați de modă pentru copii colaborează la design, producție, distribuție și vânzări prin intermediul rețelei proprii.

Kasta Morrely Fashion Week a continuat cu un moment în premieră pe podiumul unui festival de modă. Brandul PEGAS a fost creat în 1972 și reinventat în 2012. La 6 ani de la relansarea Pegas, brandul a prezentat o selecție de biciclete pentru nostalgia copiilor de ieri și pentru bucuria celor de azi. Mobilitatea, eficiența și aspectul se împletesc numai bine în bicicletele Pegas. Adaptarea la nevoile curente este un deziderat, iar colecția de biciclete și vehicule electrice este răspunsul ferm Pegas la cerințele actuale.

A doua seară a ediției și a sasea a Festivalului Industriilor Creative s-a încheiat într-un mod fulminant cu prezentarea designerului CRISTIANA MARIA PURDESCU. În colecția "The Violet Dream", Cristiana Maria Purdescu, poetă, artist visual și doctor în Arte Plastice și Decorative, reinterpretează într-o manieră modernă elemente clasice preluate din moda anilor 50. Colecția degajă un aer romantic, artistic, rafinat și elegant, gama cromatică fiind restrânsă la diferite nuanțe de violet, culoarea anului 2018.
Scopul de promovare a imaginii comunității și valorilor ei asumat de proiectul Kasta Morrely Fashion Week este promovarea voluntariatului, cetățeniei active și rolului civilizator pe care îl au industriile creative.

Organizatori și parteneri principali: Asociatia Kasta Morrely, Compania BETTY ICE și Primăria Municipiului Iași.

www.facebook.com/KastaMorrelyFashionWeek


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "