„Sofia Întâi”, un nou serial pentru copii 

Toate fetiţele visează când sunt mici să fie prinţese, să poarte rochii frumoase şi să trăiască într-un palat de cleştar. Este timpul ca micuţa ta să afle cum este copilăria unei prinţese!

Pentru a învăţa mai uşor,copii au nevoie de exemple,şi cum altfel pot descoperi lucruri noi,dacă nu împreună cu personajele din desenele animate preferate? Prinţesele Disney au încântat generaţii întregi de mici domnişoare care le-au admirat şi şi-au dorit sa fie ca ele.  De sâmbătă 11 mai,începând cu ora 11 pe Disney Junior,mica prinţesă Sofia Întâi va deveni cea mai bună prietenă a fiicei tale.

Prin intermediul serialului de desene animate „Sofia Întâi”,Disney demonstrează că o prințesă este definită cu adevărat nu este aspectul exterior,ci mai degrabă de valorile interioare,de modul în care relaționează cu oamenii. Prințesa Sofia le transmite micuților telespectatori,în stilul său plin de sensibilitate,că și ei pot avea un comportament ”regal”,fiind suficient sădea dovadă de amabilitate și respect față de cei din jur și să îi întâmpine cu inima deschisă.

Creat special pentru fetiţele preşcolare,Sofia pune accentul pe elementele clasice ale prinţeselor,aducând în acelaşi timp trăsături specifice noului personaj. Fiecare episod aduce diferite lecţii de bună purtare bazate pe calităţi precum curaj,bunătate,independenţă,generozitate şi sinceritate. Sofia Intâi este un serial plin de fantezie,magie şi muzică din care cei mici pot învăţa lecţii valoroase.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei