Tichete cadou de Ziua Femeii, pe 8 martie 

Angajatorii din România le-au pregătit angajatelor lor câteva surprize de Ziua Internaţională a Femeii 2019. Acestea vor primi tichete cadou de Ziua Femeii, pe 8 martie. Ca în fiecare an, angajatorii își tratează angajatele cu mici atenții sau cadouri consistente, în funcție de buzunarul fiecăruia.

Tichete cadou de Ziua Femeii, pe 8 martie

Anul acesta, vânzarea de tichete cadou pentru data de 8 Martie 2019 a crescut. Conform statisticilor, cu 10% în 2019 față de 2018. Se pare că angajatorii vor să își multumească angajatele sexului frumos, informează banatulazi.ro.

Tichete cadou de Ziua Femeii sunt însoțite și de beneficii financiare pentru angajator. Nu doar pentru angajate! Cei care cumpără astfel de tichete cadou sunt scutiți de contribuții sociale și de impozitul pe venit până la valoarea de 150 de lei de persoană.

Tichetele cadou pentru Ziua Femeii reprezintă 4% din totalul anual de tichete cadou acordate salariaților ca beneficiu social. În 2019, numărul companiilor care acordă tichete cadou a crescut cu 45% în 2017, comparativ cu 2016, la fel și valorilor acestora. 

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "