Trump i-a arătat limuzina prezidențială lui Kim Jong-Un 

Negocierile privind armele nucleare continuă între Donald Trump și Kim Jong-un. Cei doi au luat însă, o pauză, pentru că Donald Trump a vrut să-i arate liderului nord-coreean interiorul limuzinei sale blindate.

Doar câteva secunde l-au lăsat membrii Serviciilor Secrete Americane pe Kim Jong-un să arunce o privire la interiorul limuzinei lui Trump. Jurnaliștilor li s-a trântit portiera-n nas, pentru că la bord se află echipamente care trebuie să rămână secret de stat în America. Forțele de ordine i-au ținut pe fotografi la distanță.

Lumuzina lui Trump, supranumită “The Beast” (“Bestia”) este un Cadillac care a suferit modificări majore. Stratul gros de blindaj au dus greutatea mașinii aproape de 8 tone. Portierele automobilului au o grosime de 8 inci. Un sistem de protecție împotriva atacurilor chimice, care include un rezervor de aer, echipament de transmitere codificată a mesajelor, dar și sânge compatibil cu cel al președintelui american pentru transfuzii de urgență.

În vizita la Singapore, Donald Trump a folosit, poate pentru ultima oară, mașina utilizată la Casă Albă în mandatul lui Barack Obama. Serviciile Secrete au primit deja cele douăsprezece limuzine construite de General Motors pentru președintele american și pentru staff-ul acestuia. Trei astfel de limuzine identice călătoresc în convoiul prezidențial pentru a-i deruta pe posibilii atacatori.


Află ce alt om de stat s-a lăudat recent cu limuzina prezidențială prințului de la Abu Dhabi pe Autoexpert.ro.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "