Volkswagen Beetle ar putea renaște ca mașină electrică 

Șefii Volkswagen fac planuri pentru legendarul Beetle. Mic și simpatic, Beetle a pierdut teren odată cu încetarea producției în 2003, dar ar putea reveni în forță ca model exclusiv electric.

Președintele Consiliului de Administrație de la Volkswagen, Herbert Diess, s-a angajat să îmbunătățească profitabilitatea brand-ului cu 6% până în 2025, iar cea mai bună modalitate pentru a face asta este să vândă modele cât mai scumpe în volume cât mai mari. Beetle însă nu se încadrează.

Diess recunoaște că un succesor electric ar fi, la ora actuală, singura șansă a modelului care a văzut lumina zilei la sfârșitul anilor ’30. Volkswagen ar urma astfel să construiască Beetle-ule co pe noua platformă MEB, ceea ce ar fi mai eficient decât dezvoltarea unei mașini cu motor convențional. Astfel, micuțul Volkswagen ar putea primi cu ușurință și tracțiune spate, ceea ce i-ar asigura celui aflat la volan o senzație sportivă.


Află mai multe despre Volkswagen Beetle care ar putea renaște ca mașină electrică pe autoexpert.roS-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite


Ultima ediție
Click! pentru femei

Top 10 surse de vitamina D-nr.50(476)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei      

12 luni - 91 lei