Animale și plante

Ursul panda, un animal solitar

Ursul panda, un animal solitar

Originar din China, ursul panda gigant este ușor de recunoscut datorită petelor negre distincte din jurul ochilor, urechilor și de pe membre. El se numește astfel pentru a face distincția dintre panda roșu, despre care se spune că face parte din familia ratonilor. Deoarece nu se știu foarte multe despre drăgălașii și simpaticii urși panda, iată câteva aspecte importante pe care trebuie să le cunoști: 

Citește tot
 Flori care dau parfum deserturilor

Flori care dau parfum deserturilor

Le admirăm pentru frumusețea lor -  însă unele flori sunt la fel de plăcute și papilelor gustative. Folosite pentru aroma lor inedită, dau finețe deserturilor și creează decorațiuni de efect pentru mesele festive. Data viitoare când le întâlnești în grădini, îți vor lăsa gura apă...

Citește tot
Frumoase, dar toxice

Frumoase, dar toxice

Deşi aduc stropul de culoare de care este nevoie într-o locuinţă, sunt plante care reprezintă un pericol atât pentru copii, cât şi pentru animalele de companie. Frunzele și rădăcinile acestora conțin substanțe care provoacă greață, probleme digestive sau repiratorii. 

Citește tot
De ce e bine să ai un animal de companie

De ce e bine să ai un animal de companie

Animalele de companie sunt ca niște copii mici care au nevoie de noi, iar posibilitatea de a avea grijă de ele este o bucurie. Este adevărat că sunt necesare câteva eforturi, însă știai că tot mai multe studii au arătat că animalele de companie au efecte pozitive asupra sănătății fizice și mentale?

Citește tot
Melc, melc, codobelc

Melc, melc, codobelc

 „Melc nătâng, melc nătâng“. Mereu îmi aduc aminte de versul ăsta din Ion Barbu, când trec pe lângă câte un melc ieșit după ploaie. Îl iau de pe jos și-l pun într-un loc mai ferit. Îmi închipui că-și imaginează că ia avionul și că mai spune și „uiiiiiiiii“, în timp ce zboară în mâinile mele. „Neam de neamu’ tău n-a mers așa de repede!“, îi zic, în timp ce mă îndepărtez. 

Citește tot
Ariciul, sanitarul casei

Ariciul, sanitarul casei

Or fi avut egiptenii o obsesie pentru pisici și or avea indienii ceva cu vacile, dar să știți că cel mai căutat animal pe internet e ariciul. În fine, recunosc... după pisici. Nu doar că e extrem de simpatic, dar e și un sanitar natural de neînlocuit pe lângă casa omului. 

Citește tot
Top 5 rase de câini potrivite pentru familiile cu copii

Top 5 rase de câini potrivite pentru familiile cu copii

Câinele este animalul de companie pe care mulți părinți îl preferă pentru copilul lor, însă cumpărarea unuia este o alegere dificilă de cele mai multe ori. Din cauză că există foarte multe rase de câini, nu știu ce să aleagă. Pentru a-ți veni în ajutor, iată care sunt considerate perfecte pentru familiile cu copii:

Citește tot

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Remedii pentru picioare umflate-nr.25(503)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "