Câinii uriași pot fi tovarăși ideali! Imagini adorabile 

Atunci când îl vezi, ogarul irlandez îți inspiră teamă prin mărimea sa, însă este un câine inteligent, energic, sensibil și calm, cu un caracter foarte echilibrat și protector cu copiii. Altfel spus, câinii din această rasă pot deveni tovarăși ideali, mai ales dacă deții o casă încăpătoare. 

Ogarul irlandez sau marele ogar din Irlanda există de aproximativ 2000 ani și este considerat cel mai mare câine din grupul raselor de vănătoare. Are înălțimea corpului de 71-79 cm și greutatea de 41-54 kg. 


Este un câine afectuos și foarte atașat de stăpân și familia acestuia, răbdător cu copiii, destul de prietenos cu toată lumea. Dacă este socializat de mic nu are probleme cu alți câini sau alte animale. Latră destul de puțin.

Este un câine care se adaptează la condițiile de viață oferite, dar cel mai bine se simte într-o curte îngrădită unde poate face mișcare. Ținut în casă sau într-un apartament spațios, are nevoie de plimbări dese și lungi, chiar dacă nu sunt zilnice.

Este un câine care se dresează cu ușurință pentru că este inteligent, înțelege cu ușurință ce i se cere. Cu un dresaj blând, liniștit, prietenos, dar consecvent se pot obține rezultatele dorite. 

Cei care au deja astfel de câini au împărtășit câteva fotografii și sunt absolut adorabili:


Sursă: boredpanda.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "