Top 5 rase de câini potrivite pentru familiile cu copii 

Câinele este animalul de companie pe care mulți părinți îl preferă pentru copilul lor, însă cumpărarea unuia este o alegere dificilă de cele mai multe ori. Din cauză că există foarte multe rase de câini, nu știu ce să aleagă. Pentru a-ți veni în ajutor, iată care sunt considerate perfecte pentru familiile cu copii:

1. Golden Retriever


Aflat mereu în capul listei celor mai îndrăgiți câini de companie pentru familiile, Golden Retriever este un câine bun, inteligent, de încredere și loial. Nici agresiv, nici timid, Golden Retriever este extrem de răbdător, ceea ce este perfect pentru copii.

2. Labrador Retriever


Aceasta este una dintre cele mai populare rase de câini, și pentru un motiv bun – este protector, jucăuș, iubitor, răbdător și de încredere. Frumusețea labradorului se corelează numai cu personalitatea dulce și cu inteligența sa. Ce înseamnă asta pentru tine? E animalul de companie perfect pentru familia ta. Nu este recomandat pentru apartamentele mici, dar se poate adapta și în spații mai mici.

3. Pudel


Rareori supărat sau plictisit, comportamentul prietenos al pudelului, natura bună și răbdarea îl fac un excelent partener de joacă pentru orice copil. În general, rasele mai mari sunt cele mai bune pentru copii, dar poți opta și pentru celelalte, miniatură și standard.

4. Beagle


Inițial folosit pentru vânătoare, câinele Beagle este potrivit pentru casele cu copii activi, deoarece sunt construiți și nu obosesc așa ușor, ceea ce înseamnă că se poate alerga și juca mai mult timp. Prietenos, inteligent și jucăuș, acest câine poate fi animalul de companie pe care-l cauți pentru copilul tău.

5. Bichon Frise


Acest câine este perfect pentru familii. El este recunoscut pentru temperamentul plăcut și firea prietenoasă, dar și pentru aspectul de ”jucărie” pe care-l are. Poate că unii câini de talie mică nu vor face față cererii excesive a copilului pentru joacă, dar rezistă și ei destul de bine.


Credite foto: www.51pptmoban.com; www.pixabay.com.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "