Aperitive

Empanadas cu carne. Reţeta argentiniană

Empanadas cu carne. Reţeta argentiniană

Bucătăria argentiniană are o carte de vizită vestită peste tot în lume: „asado“ , adică acea carne de vită suculentă, friptă pe grătar. Printre mâncărurile naţionale se numără: empanadas, adică un fel de colţunaşi cu diverse umpluturi, locro – o ciorbă preparată din porumb, fasole şi carne.

Citește tot
Minipizza cu legume și ouă

Minipizza cu legume și ouă

Când nu ştii ce să mai găteşti, inspiră-te din reţetele noastre gustoase! Ce ai spune de nişte minipizza cu legume şi ouă? Sunt uşor de făcut şi nu ai nevoie de prea multe ingrediente.

Citește tot

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Ceaiurile de slăbit. Eficiente sau nu?

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei        

12 luni - 91 lei

" "