Ciocănele de pui pane



 
Ce zici de nişte ciocănele de pui pane? Află cum se prepară în cele ce urmează!

Ce ai nevoie:

› pesmet picant

› ulei pentru prăjit

› cimbrişor uscat

› sare

› piper

› ½ linguriţă oregano uscat

› 500 ml lapte

› 4-5 linguri făină

› 8-9 ciocănele de pui › 2 ouă

Cum se prepară:

Se spală ciocănelele, se zvântă în prosoape absorbante, se pudrează cu sare, piper şi se lasă la frigider 10-15 minute să se condimenteze.

Între timp, se bat ouăle cu oregano, cimbrişor, sare, piper, după gust, două linguri de făină şi se subţiază cu lapte până la consistenţa unei smântâni groase.

Se trec ciocănelele prin făina rămasă, prin aluatul preparat, prin pesmetul picant şi apoi se prăjesc în ulei bine încins până se rumenesc frumos. Se servesc calde, însoţite de o garnitură de cartofi natur şi de salată asortată sau murături.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "