La ocazii festive, și nu numai, prepară acest delicios lichior de ouă. Oaspeții tăi vor fi încântați să guste din el.

Ai nevoie de

3 ouă
75 g zahăr pudră
250 ml lapte
25 ml frișcă lichidă
½ baton scorțișoară
50 ml coniac
50 ml rom

Mod de preparare


Freci gălbenușurile cu jumătate din cantitatea de zahăr până obții o cremă. Bați albușurile spumă cu zahărul rămas. Într-un vas, combini gălbenușurile cu laptele, frișca și scorțișoara, apoi așezi vasul la foc. Amesteci continuu până când începe să clocotească. Lași compoziția să se răcească, apoi înglobezi albușurile bătute, coniacul și romul. Strecori lichiorul și-l servești rece.


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "