Rețeta zilei: chiftele din spanac



 

Ți-e poftă de chiftele? Încearcă o rețetă diferită, cu spanac și brânză feta!

Ai nevoie de

400 g spanac

1 dovlecel

100 g brânză feta

2 ouă

sare

 piper

2-3 linguri făină

ulei,pentru prăjit

salată de ridichi cu ceapă

Preparare

Opărești spanacul în apă cu sare,îl scurgi,îl storci și-l toci. Tai capetele dovlecelului,îl razi și-l storci. Amesteci spanacul cu dovlecelul,adaugi brânza feta sfărâmată,ouăle,făina,sare și piper,după gust.

Formezi cu mâna umedă chiftele,pe care le aplatizezi și le prăjești în ulei încins,pe ambele părți până când se rumenesc.

Le scoți pe șervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei. Le servești cu salată de ridichi cu ceapă.

Sursă foto:Profimedia

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei