Salată gustoasă cu chifteluțe



 

Chiar dacă au în compoziție ingrediente diferite, chiftelele se prepară din Spania până în India și din Turcia până în Suedia. Încearcă o reţetă 100% naturală, care să îţi aducă aminte de gustul de acasă.

Ai nevoie

Pentru chiftele

250 g carne tocată, amestec porc și vită
1 ou
1 lingură făină
1 lingură pesmet
5-6 căței de usturoi
sare
piper

Pentru salată

50 g fasole fiartă
50 g porumb, din conservă
50 g brânză de capră
1 roșie
1 salată verde
1 cartof copt
sare
2-3 linguri ulei de măsline

Cum se prepară salata

Amesteci carnea cu cățeii de usturoi pisați, oul, făina, pesmetul, sare și piper, după gust. Formezi chiftelele cu mâna umedă și le așezi într-o tavă cu hârtie de copt. Le dai la cuptor, încins în prealabil, și le ții până când se pătrunde carnea.
Speli salata, o scurgi și o rupi. O amesteci cu brânza tăiată cubulețe, roșia feliată, porumbul, fasolea verde, cartoful mărunțit și chiftelele rupte. Condimentezi cu sare și torni ulei de măsline.


S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite


Ultima ediție
Click! pentru femei

Alimente care grăbesc îmbătrânirea-nr.46(472)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei  

12 luni - 91 lei