Salată gustoasă cu chifteluțe



 

Chiar dacă au în compoziție ingrediente diferite, chiftelele se prepară din Spania până în India și din Turcia până în Suedia. Încearcă o reţetă 100% naturală, care să îţi aducă aminte de gustul de acasă.

Ai nevoie

Pentru chiftele

250 g carne tocată, amestec porc și vită
1 ou
1 lingură făină
1 lingură pesmet
5-6 căței de usturoi
sare
piper

Pentru salată

50 g fasole fiartă
50 g porumb, din conservă
50 g brânză de capră
1 roșie
1 salată verde
1 cartof copt
sare
2-3 linguri ulei de măsline


Amesteci carnea cu cățeii de usturoi pisați, oul, făina, pesmetul, sare și piper, după gust. Formezi chiftelele cu mâna umedă și le așezi într-o tavă cu hârtie de copt. Le dai la cuptor, încins în prealabil, și le ții până când se pătrunde carnea.
Speli salata, o scurgi și o rupi. O amesteci cu brânza tăiată cubulețe, roșia feliată, porumbul, fasolea verde, cartoful mărunțit și chiftelele rupte. Condimentezi cu sare și torni ulei de măsline.


S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:



Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Alimente care îți dau energie-nr.37(463)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei  

12 luni - 91 lei