5 zodii care nu te vor înşela niciodată 

Există oameni care îţi promit că îţi vor pune lumea la picioare încă de la prima întâlnire. Că te vor iubi necondiţionat şi că îţi vor fi alături în fiecare clipă a vieţii. În zilele noastre, acest lucru pare greu de crezut, dar ai fi suprinsă să afli că, cel puţin din punct de vedere zodiacal, există unii nativi care ar putea să se ţină de cuvânt.

Taur

Nativii Taur caută stabilitate şi siguranţă în relaţia de cuplu. Când iubesc pe cineva, aceştia îşi doresc să se aşeze la casa lor, să întemeieze o familie, pe care să o iubească şi să o îngrijească cum ştie mai bine. Oneşti şi foarte siguri pe ei, nativii Taur ştiu să aprecieze calităţile persoanei de lângă ei.

Fecioară

Nativii Fecioară sunt foarte pasionaţi şi, atunci când iubesc, dăruiesc totul. Oameni cu suflet mare, ei îşi vor dori întotdeauna să fie fericiţi cu lucruri simple şi vor fi dispuşi să ofere o mână de ajutor la nevoie. Nu suportă falsitatea şi minciuna şi nimeni nu ar putea să le înşele, căci imediat îşi dau seama de cei răutăcioşi.

Balanţă

Nativii Balanţă încearcă să evite, pe cât posibil, dramele şi conflictele. Aceştia preferă să trăiască în pace şi iau decizii raţionale. Obişnuiesc să stea mult timp într-o relaţie şi sunt parteneri foarte fideli. Firi romantice, nativii Balanţă vor trata persoana de lângă ei ca o zeitate şi o vor diviniza la superlativ.

Capricorn

Raţionali şi foarte responsabili, nativii Capricorn nu sunt atât de romantici şi nici nu se pricep în a face surprize celui iubit, însă îşi exprimă sentimentele tocmai prin dorinţa lor de a construi o relaţie durabilă şi o căsnicie fericită. Alături de partener, aceştia vor să atingă numeroase obiective, ca în final să se bucure împreună de tot ce au realizat. Sunt mult prea concentraţi pe muncă, aşa că nu au timp de înşelat.

Peşti

Persoane devotate, nativii Peşti oferă totul încă de la prima întâlnire. Firi visătoare şi foarte romantice, aceştia nu au ochi pentru altcineva în afară de persoana iubită şi îi urăsc pe cei care înşală. Ştiu cum să îşi trateze jumătatea şi nu cer nimic în schimbul bunătăţii lor. Cea mai mare dorinţă a lor este să îşi întemeieze o familie.

Sursă foto: www.iamsecond.com
S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "