Ce calități au bărbații în funcție de zodie 

Dacă de obicei, când întâlnești pe cineva, încerci să-ți dai seama care sunt defectele sale, ar trebui să-ți schimbi strategia și să vezi cu ce calități se poate lăuda.

Berbec

Este destul de previzibil. Mai exact,de îndată ce și-a stabilit un plan sau un țel în viață nu se va abate de la el. Așadar,nu te vei trezi cu surprize nedorite,sau cu schimbări de atitudine sau de comportament peste noapte. Din acest motiv el este considerat un partener de nădejde,pe care te poți baza în orice moment.

Taur

Profită din plin de calitățile sale organizatorice,dar  și culinare. Tot ceea ce iese din mâinile sale este la nivel de artă,iar gustul preparatelor este nemaipomenit. Cu el alături casa nu va fi niciodată dezordonată,iar facturile vor fi mereu plătite la timp.


Citește și:

Defectele bărbaților,în funcție de zodie

5 lucruri pe care bărbații pun mare preț


Gemeni

Nici nu-ți vei da seama când va trece timpul dacă ești alături de bărbatul născut sub acest semn zodiacal. Este comunicativ,are un simț dezvoltat al umorului și știe să se distreze. Dacă și tu ești asemenea lui,cu siguranță veți face casă bună.

Rac

Este un familist convins. Poate că până acum a zburat din floare în floarea,dar după ce s-a decis că este momentul să se așeze la casa lui,familia este mereu pe primul plan,iar toate eforturile sale sunt pentru ca cei dragi să fie fericiți.

Leu

Dacă te numeri dintre acele persoane care trebuie să se consulte cu cineva înainte să ia o decizie și preferă să aibă alături un partener care să le ghideze,atunci bărbatul leu este alegerea ideală. Are calitățile unui lider,știe cum să se facă respectat,iar cuvântul lui cântărește greu în ochii celorlalți.

Fecioară

Un partener extrem de echilibrat. Nu ia niciodată o decizie înainte să se gândească de două ori înainte,cântărind atât aspectele pozitive,cât și cele negative. Este organizat,considerând că disciplina este esențială pentru a reuși în viață.

Balanță

Cu foarte mult șarm,bărbatul balanță poate să fermece pe oricine. Are mereu la el cuvintele potrivite și chiar dacă în primă instanță ai fi tentată să-l refuzi,știe ce să spună ca să te facă să te răzgândești. Așadar,poate ieși cu bine din orice situație.

Scorpion

Inteligența este punctul său forte. Știe cum să se adapteze oricărei situații,și-ți va fi foarte greu să-i ghicești intențiile. Chiar dacă la prima vedere acest lucru poate fi considerat un defect,gândește-te cât de bine ar fi să ai alături pe cineva care să știe cum să iasă din situații dificile și nu să dea bir cu fugiții.

Săgetător

Nu poți să nu te molipsești de optimistul săgetătorului. Chiar și în cea mai deprimantă zi,el poate să vadă doar partea plină a paharului. Va ști cum să te facă mereu să râzi și parcă problemele cotidiene nu vor mai fi la fel de apăsătoare dacă le înfrunți cu zâmbetul pe buze.

Capricorn

Deși unii reușesc în viață doar pentru că sunt norocoși,alții trebuie să fie foarte perseverenți. Aceasta este principala calitate a celor născuți în această zodie. Este un partener pe care să te poți baza,deoarece știi că va încerca până va reuși ceea ce și-a propus.

Vărsător

Este extrem de sincer,așadar nu-ți va fi mereu teamă că va ascunde ceva de tine sau că te ca minți. Vei ști în permanență unde este și ce urmează să facă,deoarece pentru el onestitatea și încrederea într-o relație sunt foarte importante.

Pești

Fire sensibilă,bărbatul pești este implicat în tot ceea ce privește persoana dragă. Va fi umărul pe care vei plânge când vei simți nevoia,dar și cel care se va bucura alături de tine pentru reușitele sale,știind că și el te-a încurajat să faci ce ți-ai propus.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei