Ce fantasme erotice ai, în funcție de zodie 

Imaginarul erotic variază în funcție de zodie. Fiecare semn al zodiacului are temperamentul său și fantasmele sale legate de viața sexuală.

 

Berbec

 

Pe cât ești de senzuală,ești și nerăbdătoare și nu suporți amânări– caz în care erotismul tău se transformă în furie. Jumătatea ta trebuie să fie gata să-ți satisfacă dorințele și să te aducă rapid în al nouălea cer. Ești capabilă să faci dragoste doar pentru plăcerea jocului,fără să te implici sentimental. Te folosești cu abilitate de partener,ai capacitate de a-l ghida astfel încât să ajungeți amândoi pe culmile plăcerii. În visele tale,o partidă reușită începe cu îmbrățișări lungi și pasionale.

 

 

Taur

 

Ești de o senzualitateexplozivă – pe care partenerul o poate deștepta fără prea mare efort. Îți plac preludiile lungi,iar noaptea nu e suficient de lungă pentru a-ți satisface apetitul sexual. Toate jocurile erotice îți sunt la îndemână,nu te sperie nimic,nu te dai în lături de la nimic. Îți place să te pierzi în vâltoarea trupurilor înlănțuite,până la uitare de sine.

 

 

Gemeni

 

Ești delicată,atentă,răbdătoare în arta de a aduce plăcere partenerului. La tine,dragostea e mai mult o noțiune legată de timp decât de plăcere imediată. Pentru tine,cele mai bune preliminarii sunt cele care durează:masaj thailandez,masaj cu uleiuri esențiale,săruturi și mângâieri,atingeri fine în crescendo... totul,într-o combinație hipnotică. Ești lipsită de inhibiții și dispusă să încerci,pe îndelete,cele mai ciudate capitole din Kâma-Sûtra.

 

 

Rac

 

Sexualitate și tandrețe sunt atuurile tale. La tine,spiritul și inima se confundă. Amorul fizic te poate lăsa indiferentă,în favoarea dragostei platonice. Când însă găsești partenerul ideal,dragoste voastră e ca un taifun care mătură totul în cale. Ești capabilă de a explora căi necunoscute care duc către plăcere – cu condiția ca chimia ta cu partenerul să fie perfectă. Ești sensibilă la aspectul fizic al iubitului,la igiena ireproșabilă,dar și la cuvintele pe care le rostește în momentele de tandrețe.

 

 

Leu

 

Femeie fatală dar și femeie-copil,ești dotată cu unul din cele mai puterncie temperamente sexuale și cu un libido de invidiat. Poți practica amorul fizic sub toate formele lui,la orice oră din zi și din noapte – fie ca pe un joc,fie din dragoste. Bărbatul devine un obiect în mâinile tale experte,iar mizanscena e foarte importantă pentru tine:locul,lumina,muzica,parfumul,culorile – toate joacă un rol important în arsenalul seducției. Dominantă prin definiție,visezi să fii dominată. Bărbatul viselor tale este cel care,având o ținută impecabilă și o igientă perfectă,știe să te subjuge și să te domine.

 

 

Fecioară

 

Ești cerebrală și te lansezi într-o aventură sexuală doar după reflecții îndelungate. Nu faci sex de dragul sexului. Bărbatul ideal este cel care reușește să combine,în proporții egale,romantismul și inteligența. Odată ce l-ai găsit,dai dovadă de un erotism intens. Nu contează aparențele pentru tine ci gesturile delicate,muzica clasică,lectura romantică. Totul trebuie să respire bun gust și frumusețe interioară.

Amazoană a timpurilor moderne,cu tine sexul devine știință.

 

 

Balanță

 

Ești unul din semnele cele mai atrăgătoare ale zodiacului. Pentru tine,o relație înseamnă în primul rând încredere și respect. Partenerul care va ști să-ți inspire încredere va fi răsplătit însutit. Cu tine,orice partener devine învățăcel – fiindcă nu te oprește niciun tabu. Orice metodă e bună atâta timp cât îți poți satisface partenerul.

 

 

Scorpion

 

Faci parte din semnele cele mai active pe plan sexual. Ai o fascinație pentru fantasmele de orice tip,ești voyeuristă și dornică de senzații tari. Amorul în lift,în locuri unde riști să fii văzută – toate acestea și multe altele îți aprind imaginația. Partenerul ideal este cel care îți împărtășește gustul pentru inedit,pentru mister și pentru aventuri sexuale,dar și care dă dovadă de vaste cunoștințe în mai multe domenii. El este cel care îți pune în practică cele mai ascunse dorințe,cel care face din fiecare obiect o unealtă a plăcerii.

 

 

Săgetător

 

Intensitatea sentimentelor tale este printre cele mai puternice din tot zodiacul. Te lupți ca o fiară pentru bărbatul iubit – iar dragostele tale sunt alambicate,complicate,chinuite. Nu-ți plac lucrurile facile,partenerul tău ideal are o personalitate complexă și este un expert în arta de a aduce plăcere. Accepți să fii ghidată pentru a descoperi plăcerea simțurilor,cu condiția ca iubitul tău să te iubească până la idolatrie. Trebuie să te simți stăpână pe simțurile lui pentru a te bucura de iubirea pe care ți-o dă. În fatasmele tale,tu joci rolul cele supuse – cu cătușe legate de pat și tot tacâmul.

 

 

Capricorn

 

Ești dependentă de sex,dar ca să-ți cucerească trupul,partenerul trebuie să-ți câștige mai întâi inima. Ai nevoie de cineva care dă mai mult decât cere:mângâieri,săruturi,atingeri senzuale care culminează cu un sex sălbatic,neînfrânat. Te visezi adesea ca pe o odaliscă legată,abuzată până la pierderea suflului.

 

 

Vărsător

 

Nu ești agresivă în dragoste,te atrage mai mult calitatea sexului decât cantitatea. Îți place să dăruiești,să te dăruiești total cu pasiune și tandrețe,unei persoane în care ai deplină încredere. Baierile inimii tale pot fi desfăcute cu greu,e nevoie de insistență și de multă pasiune,dar perseverența își afară,în final,roadele. Îți place să experimentezi,ești maleabilă la dorințele partenerului,atâta timp cât există o perfectă armonie la nivel spiritual.

              

 

Pești

 

Radiezi senzualitate mai mult decât orice alt semn al zodiacului,ai o putere afectivă neegalată,nebănuită sub aparența uneori distantă. La tine,gheața ascunde un temperament de foc. Ai spirit ludic,ești generoasă și fără constrângeri sexuale,fără complexe. La tine dragostea trebuie să coexiste cu sentimentul – dar poți să te bucuri de plăcere și fără a fi îndrăgostită. Disociezi clar dragostea de sex. În fantasmele tale,apare întotdeauna un personaj viril,cu comportament și igienă impecabile,gata să te transforme în zeiță a sexului.

              

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei