Ce își doresc femeile de la partener în funcție de zodie! 

Toate femeile doresc să aibă un partener de viață perfect. Acesta este un lucru obișnuit, dar ai realizat că aceste dorințe sunt uneori legate de semnele noastre zodiacale? Fiecare zodie definește această trăsătură a femeii și cunoașterea a ceea ce dorește ea poate fi mai ușoară.


Berbec

Nativa Berbec își dorește un un iubit în adevăratul sens al cuvântului, care să fie confidentul ei, să fie întotdeauna în preajma ei și să discute despre orice cu el. Ei îi place să-i atragă atenția și acest lucru poate părea foarte copilăresc pentru el, dar se bucură de prezența ei în orice moment.

Taur

Femeia născută în zodia Taur iubește să-și împărtășească viața cu cei din jur și de aceea este foarte activă pe toate rețelele sociale. În plus, îi place să arate că relația ei de cuplu este perfectă, că este fericită și vrea ca lumea să știe acest lucru. Și, desigur, se asigură că și partenerul se bucură de toată atenția.

Gemeni

Nativa Gemeni este cunoscută pentru naturalețea și pasiunea sa pentru anumite lucruri. Însă, există momente în care ar vrea să fugă de tot și de toate. Și chiar dacă vrea ca partenerul să-i acorde suficientă atenție, el trebuie să fie suficient de interesant pentru ea.

Rac

Femeia Rac caută încrederea de la partenerul ei. Nu se așteaptă ca el să-i împărtășească toate secretele, dar poate că în timp o va face. În plus, este reticientă și are nevoie de timp până se încrede într-un bărbat.

Leu

Credința și loialitatea sunt calitățile pe care le caută la un bărbat nativa Leu. Ea are nevoie de cineva care este loial în relația de cuplu. Ei nu îi pasă de ce cred ceilalți despre ea, ci vrea doar să se simtă protejată și iubită.

Fecioara

Femeia Fecioară iubește și vrea ca totul să fie perfect în jurul său. Îi plac să mențină o relație cu cineva care îi poate provoca și recunoaște realizările în același timp.

Balanță

Nativele Balanță sunt fermecătoare și atrăgătoare prin natură și de aceea sunt întotdeauna înconjurate de admiratori. Iar când se îndrăgostesc, totul se rezumă la vin, trandafiri, lumânări și cine romantice. Ele au întotdeauna o plăcere pentru lucruri frumoase și nu ezită să-și exprime dragostea și afecțiunea, deoarece acestea sunt mulțumite de complimentele pe care le primesc.

Scorpion

Femeia Scorpion vrea mereu mai mult, și dezvăluie lucruri importante despre viața ei când se îndrăgostește. Adoră sexul și intimitatea, dar, în același timp, gelozia și posesivitatea sunt trăsăturile caracteristice ale acestei native romantice.

Săgetător

Considerate spirite libertine, nativele Săgetător se tem de obligații și responsabilități. Chiar dacă este în căutarea unui partener de viașă, îi este frică să nu fie rănită. De aceea caută pe cineva care îi seamănă foarte mult, adică să vrea să se distreze și să aibă spirit aventurier.

Capricorn

Reprezentantele acestui semn zodiacal își iau viața în serios, muncește foarte mult și este foarte ambițioasă. Nu este interesată de relații de scurtă durată, ci caută un partener cu care să-și petreacă întreaga viață.

Vărsător

Femeile Vărsător sunt inteligente și creative, sunt în căutare de cât mai multă libertate și nu vor pe cineva care nu apreciază calitățile sale artistice. Ele vor să aibă o viață pasională și să facă lucrurile pe care nu le-au mai făcut niciodată.

Pești

Nativele Pești se iubesc mai mult pe ele decât pe ceilalți și trăiesc de cele mai multe ori într-o lume imaginară. Cu toate acestea, ele își motivează și inspiră întotdeauna partenerul și îl ajută de fiecare dată când se află în impas.

Credit foto: www.thetalko.com
S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Remedii pentru picioare umflate-nr.25(503)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "