Cei mai romantici bărbați în funcție de zodie 

Se stie faptul ca femeile isi doresc barbati romantici, fideli si stabili, de aceea iti vom arata in acest articol care sunt cei mai romantici bărbați în funcție de zodie.

Romantismul este o raritate în zilele noastre,dar nu pentru că bărbații au uitat de el,ci pentru că nu mai este la modă. Chiar dacă nu mai este la modă,asta nu înseamnă că femeile nu își doresc bărbați romantici,fideli și stabili. Iar zodiacul se bucură de câțiva cei mai romantici bărbați,care ar trebui vânați de către femeile sensibile și dornice de o poveste de dragoste ca la carte.

Berbecul este romantic doar atunci când este îndrăgostit,așadar,dacă poți să păstrezi flacăra aprinsă cât mai mult timp,berbecul te va uimi cu romantismul de care poate da dovadă. Romantismul său însă este unul neobișnuit,te vei trezi noaptea cu el la geam pe bicicletă să te scoată la o plimbare sau poate te va fura de acasă în miez de noapte să te ducă într-un loc special.

Bărbații tauri nu sunt printre cei mai romantici ai zodiacului,ei vor stabilitate și siguranță,nimic mai mult. Nu o să te cucerească cu plimbări pe lacuri sau flori frumoase,eventual îți va arăta bărbăția de care este în stare luându-se la bătaie în fața ta.

Cei din zodia gemeni pot fi romantici,dar doar dacă se va bucura de timpul pe care îl petrece cu persoana de sex opus. Dacă aceasta îl inspiră și îi dă mereu dovadă că merită să lupte pentru ea,va face tot posibilul să îi ofere ce are nevoie. Cu toate acestea,nu excelează în romantism.

Cei mai romantici bărbați în funcție de zodie – bărbatul rac,cucerește orice femeie cu romantismul său

Unul dintre cei mai romantici bărbați în funcție de zodiac,este clar bărbatul rac. Este cel mai sensibil semn al zodiacului,iar bărbații sunt timizi și calzi,chiar dacă dau impresia de persoane de neatins. Racii sunt adevărați specialiști în romantism,mai ales datorită nivelului ridicat de empatie.

Bărbatul rac este printre cei care cred în poveștile de dragoste perfecte,și le doresc și sunt foarte grijulii atunci când se îndrăgostesc. Nu grăbește lucrurile,deoarece suferă când este respins și acționează foarte precaut. Femeia care se va bucura de o astfel de dragoste,vor simți devotament,fidelitate,cadru familial stabil și multe cine romantice. Cele mai potrivite din zodiac pentru raci sunt femeile taur,capricorn sau fecioară.

Leii sunt mai degrabă cei care trebuie admirați și veșnic mângâiați pe coama lor stufoasă. Când vine vorba de romantism,nu se pricep ei foarte bine,însă clar sunt capabili de o noapte de neuitat. Știu să gătească,aleg cele mai bune vinuri și au o putere de cucerire foarte mare. Sunt bărbații perfecți pentru femeile care adoră misterul,nopțile albe și pasiunile trecătoare.

Al doilea cel mai romantic bărbat în funcție de zodie este bărbatul fecioară. Este un intelectual din fire,foarte sensibil și dulce,cu simțul umorului,care este gata să îi facă pe plac alesei inimii sale oricând. Stabilitatea este ceea ce îl caracterizează,deci va căuta o femeie cu intenții bune,care să fie la fel de devotată și sensibilă. Face casă bună cu femeia rac,scorpion sau pești,acestea dau dovadă de cea mai mare sensibilitate și siguranță emoțională.

Bărbații balanță nu sunt cei mai romantici,dar pot deveni stabili dacă se simt bine lângă o persoană. Sunt gata pentru responsabilitate și angajament,se dăruiesc familiei,dar nu se poate spune despre ei că sunt excesiv de romantici.

Seducătorii și pasionalii scorpioni sunt romantici numai dacă le cere situația,dar ei nu sunt în sine prea siropoși când vine vorba de romantism,ci mai degrabă când vine vorba de seducție. Nu vrei să-i forțezi,căci se vor răzbuna și vor trăda fără resentimente,sunt în stare să vă trateze ca pe cel mai mare dușman.

Bărbații săgetători sunt oportuniști,le place să trăiască din plin orice experiență și nu sunt printre cei mai romantici. Dacă vor neapărat relație,dau dovadă de putere de seducție,dar nu își păstrează acest comportament. Ei sunt romantici numai dacă este absolut nevoie.

Capricornii sunt departe de a fi printre cei mai romantici. De multe ori sunt seci,prea disciplinați,le place ordinea și rutina. Tot ceea ce îi scoate din matca lor,îi deranjează cumplit și pot să te facă să plângi imediat. Ceea ce poate fi atractiv la ei este sacrificiul pe care îl pot face în familie și simțul umorului.

Bărbații vărsători adoră libertatea,dar asta nu înseamnă că nu pot fi părinți impecabili. Cu toate acestea,femeile lor vor fi lipsite de atenția de la început și se vor ruga de ei să vină cu flori acasă. Dar sunt ascultători și foarte muncitori,fac casă bună cu celelalte zodii de aer,care nu necesită atâta atenție și importanță.

Cei mai romantici bărbați în funcție de zodie – bărbații pești,sensibili,creativi și romantici

Printre cei mai romantici bărbați în funcție de zodie se numără și creativul bărbat din zodia pești. Sunt idealiști,au visuri mărețe și deci,au nevoie de o persoană care să creadă în toate basmele lor. Nu vor face niciodată primul pas,sunt prea timizi și pot ascunde dragostea pe care ți-o poartă ani întregi. Dacă găsește persoana romantică și sensibilă,care să îl înțeleagă,va fi mereu cel care iartă,care lasă de la el și care să nu fie egoist. Fiind cam labili psihic,se potrivesc de minune cu femeia taur,femeia capricorn sau femeia fecioară.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite


Ultima ediție
Click! pentru femei

Alimente care grăbesc îmbătrânirea-nr.46(472)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei  

12 luni - 91 lei