Cele mai bune compatibilități între zodii 

Personalitatea fiecăruia dintre noi este influențată de astre, ceea ce înseamnă că există zodii cu care te înțelegi la perfecție, iar cu altele nu poți conviețui sub nicio formă. Află care sunt cele mai bune compatibilități între zodii din acest articol.

Cele mai bune compatibilități pentru zodia Berbec


Acest semn puternic se înțelege de minune cu nativii născuți în zodiile Gemeni,Leu,Săgetător,Vărsător și Balanță. Poate face casă bună și cu un nativ din aceeași zodie,atâta timp cât învață să-și respecte reciproc dorințele și sentimentele.


Citește și:

Ce destin ai potrivit horoscopului egiptean

Horoscop:Descoperă defectele zodiei tale!


Taur

Impulsivul Taur are nevoie de un partener din zodiile Capricorn,Pești,Fecioară sau Rac. Când vine vorba de o relație cu un nativ din aceeași zodie,este nevoie ca ambii parteneri să se implice și să fide devotați.

Gemeni

Nativul din zodia Gemeni este o fire creativă,motiv pentru care are nevoie de un partener din zodia Berbec,Leu,Balanță sau Vărsător. Lucrurile pot merge bine și alături de un Săgetător.

Rac

Nativul născut în zodia Rac este o fire protectoare,fapt pentru care are nevoie de un partener din zodia Scorpion,Taur,Fecioară,Pești sau Capricorn. Poate face casă bună și cu o zodie puternică precum Leu sau Săgetător.

Leu

Leu este o fire libertină și își dorește să aibă alături un nativ care să nu-i îngrădească libertatea. Așadar,poate face casă bună cu o Balanță,cu un Săgetător,Berbec,Geamăn sau cu un nativ născut în zodia Vărsător. Relația Leu-Leu poate funcționa doar dacă există o bună comunicare în cuplu.
 

Cele mai bune compatibilități pentru zodia Fecioară


Nativul născut în zodia Fecioară este o fire introvertită,motiv pentru care are nevoie de un Capricorn,de un Taur sau un Scorpion. Poate avea o relație de lungă durată și cu un nativ născut în zodia Pești,întrucât îl ajută să-și mențină echilibrul.

Balanță

Fermecător din fire,nativul născut în zodia Balanță se înțelege de minune cu zodiile Berbec,Gemeni,Leu,Săgetător și Vărstor. Poate face casă bună și cu un nativ născut în aceeași zodie,însă este nevoie de compromisuri.

Scorpion

Scorpionul este o fire pasională,fapt pentru care are nevoie de un partener din zodiile Rac,Fecioară,Capricorn,Pești sau Taur.

Săgetător

Întrucât nativul acestei zodii este spontan și aventuros,Săgetătorul se înțelege de minune cu nativii zodiilor Berbec,Leu,Balanță,Vărsător și Gemeni.

Cele mai bune compatibilități pentru zodia Capricorn

Capricornul este un nativ echilibrat,cu picioarele pe pământ,motiv pentru care are nevoie de un partener puțin mai visător. Cele mai bune compatibilități sunt cu nativii din zodiile Taur,Fecioară,Scorpion,Pești sau Capricorn.

Vărsător

Vărsătorul face casă bună cu nativii născuți în zodiile Gemeni,Săgetător,Balanță,Leu sau Berbec.

Pești

Nativul născut în zodia Pești este o fire sensibilă,ușor introvertită,iar pentru a avea o relație de lungă durată are nevoie de un partener ceva mai spontan și mai aventuros. Se înțelege de minune cu nativii din zodiile Scorpion,Rac,Capricorn și Fecioară.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei