Cum să atragi dragostea în viața ta în funcție de zodie 

Fiecare om își dorește ca la un moment dat să aibă pe cineva în viața sa și, credem sau nu, zodiile au o mare influență în atragerea persoanei potrivite în viața noastră. Oamenii sunt atrași între ei, însă nu mereu se ajunge la o relație de lungă durată, tocmai din cauza nepotrivirii elementelor astrale.

Iată cum atrage dragostea fiecare semn astral:

Taur, Fecioară, Capricorn

Pentru semnele pământului, unul dintre cele mai bune ritualuri de atragere a dragostei este prin plantarea unei plante. Planta este simbolul perfect pentru dragoste, deoarece, la fel ca iubirea, plantele necesită îngrijire, atenție și devotament. Bambusul, orhideea, lavanda și busuiocul sunt toate plante de interior care au o puternică energie feng shui, care ajută la atragerea dragostei. Aplică puterea lor prin ascunderea unui bilețel în pământul plantei, în care îți scrii intențiile.

Gemeni, Balanță, Vărsător

Semnele de aer sunt cele mai inteligente din tot zodiacul, așadar unul dintre modurile în care nativii Gemeni, Balanță și Vărsător pot atrage dragostea în viața lor este scriind o scrisoare de dragoste...pentru ei. Dacă și tu ești născută în unul dintre aceste semne astrale, trebuie să scrii ce îți dorești de la partener/parteneră, dar și care îți sunt intențiile și dorințele de viitor. Apoi, parfumează scrisoarea și ascunde-o sub saltea.

Berbec, Leu, Săgetător

Cea mai bună modalitate prin care aceste trei zodii pot atrage dragostea în viața lor este gândindu-se la ce își doresc, magnetizând și atrăgând persoana iubită. Aprinde pe masă la cină lumânări roșii, luminoase, cu intenția de a-l face să se îndrăgostească și mai mult de tine.

Rac, Scorpion, Pești

Semnele de apă atrag dragostea prin apă. Nativii acestor trei semne astrale trebuie să își transforme baia sau dușul într-un ritual propriu. Apa curăță, îndepărtează tristețea și resentimentele, iar energiile negative sunt eliminate din gândurile tale și duse pe canalul de scurgere. În plus, poți recita mantre pozitive sau cântece de dragoste în timp ce îți faci baie.


Credit foto: www.white-magic-help.netS-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "