Nu toți partenerii sunt fideli, așa că înainte să intri într-o relație, e bine să cunoști persoana de lângă tine. Iată câteva aspecte legate de înșelatul în cuplu, care diferă de la o zodie la alta. 

Berbec

Ești o aventurieră din fire, așa că nu te poți abține să înșeli, dacă ai ocazia. Poate că nu îți place să cazi în capcană, însă trebuie să recunoști că ai o slăbiciune pentru persoanele care apar deodată în viața ta și care afișează un aer misterios. Când ești prinsă în fapt sau bănuită, ai tendința să dai vina pe aparențe.

Taur

De obicei, ești o persoană loială, care rar și-ar trăda partenerul. Dacă, totuși, s-a întâmplat acest lucru, înseamnă că te-ai îndrăgostit iremediabil și că un anumit lucru din relația anterioară te-a impulsionat. Uneori, se poate să regreți alegerile făcute, asta din cauza faptului că te arunci mereu cu capul înainte.

Gemeni

Oricine știe că nativii Gemeni sunt persoane cu două sau mai multe fețe, prefăcute cu alte cuvinte, mai ales când vine vorba de înșelat. Unii dintre ei au tendința să își trădeze persoana iubită cu un apropiat al familiei sau cu cel mai bun prieten. Ce e și mai îngrijorător este faptul că aceștia nu conștientizează că greșesc, ci li se pare o situație cât se poate de firească.

Rac

Ești o persoană atât de sensibilă și introvertită, încât stai foarte prost la capitolul înșelat. Paradoxal, acest lucru e de apreciat, asta datorită faptului că partenerul poate avea încredere deplină în tine. Nu îți place să frângi inimi, așa că dacă ai ceva de spus, vei căuta cea mai amabilă cale în a i te destăinui partenerului cu privire la ceea ce simți.

Leu

Nici nativii Lei nu sunt foarte buni la capitolul înșelat, dar asta pentru că ei nu suportă drama și scandalul care s-ar crea la aflarea veștii. Preferă să trăiască în pace și armonie și evită situațiile complicate. Nu li se pare greu să iubească o singură persoană tot restul vieții, de aceea ei sunt de apreciat.

Fecioară

Deși se spune că sunt familiste convinse, persoanele născute în zodia Fecioară sunt, de fapt, experte în înșelat. Ele pot să țină ascuns un amantlâc mult timp și să iubească chiar mai multe persoane în același timp. Nu pot fi prinse cu ușurință deoarece și-au imaginat deja fiecare scenariu posibil și își analizează orice mișcare pe care o fac. Uneori, pot chiar să nu se atașeze deloc și să se prefacă impecabil.

Balanță

Nu îți place să înșeli, dar nici nu ai spune NU dacă ai avea ocazia. Ești genul de persoană ușor de influențat, care poate fi acaparată pe moment de impulsuri trecătoare. Abia după ce ai săvârșit fapta și ți-ai trădat partenerul de viață, remușcările și conștiința te vor determina să îți revizuiești comportamentul și, mai ales, deciziile de viitor.

Scorpion

Nu poți să înșeli deoarece tratezi relația extrem de serios. Îți place să fii mereu în sânul familiei, așa că nu te-ai vedea niciodată cu o altă persoană. Totuși, există posibilitatea ca alți oameni pe care îi întâlnești să își înșele partenerul de viață cu tine iar tu să fii, de fapt, o victimă. Acest lucru se poate întâmpla din cauza faptului că ai tendința să te îndrăgostești mult prea ușor și să devii naivă.

Săgetător

Pentru nativii Săgetător, înșelatul e ca un joc pe care ei îl adoră. Le plac provocările, mai ales dacă acestea vin din partea unor persoane șarmante, misterioase și cu simțul umorului. Le place să își dea întâlniri și să înceapă idile, pe care să le uite peste o săptămână. Cu alte cuvinte, nu sunt cele mai statornice persoane.

Capricorn

Pentru nativii Capricorn, înșelatul nu e mare lucru. Deși sunt oameni raționali, cu picioarele bine înfipte pe pământ, ar putea să înșele și, mai rău, fără să le pese prea mult de sentimentele partenerului. Asta pentru că sunt finite mai reci și mai puțin sensibile, ușor egoiste întrucât își urmăresc interesul. Ce e cel mai important pentru ei? Să le fie lor bine, apoi și celorlalți.

Vărsător

Nativii Vărsător înșeală cu inima, deci emoțional. Ei sunt exact ca niște copii, care dacă au o acadea și văd alta mai colorată, plâng până o obțin. E dificil să trăiești lângă un nativ Vărsător deoarece întotdeauna își va dori ceva nou sau, poate, pe cineva nou în viața lor. Se lasă amăgiți de aparențe și pot fi foarte ușor de convins să trișeze.

Pești

Vor fi prinși înainte să treacă la fapte, asta pentru că trădarea nu este în natura lor. Chiar dacă încearcă prin diverse tactici să își manipuleze victima și să o facă să creadă că totul se întâmplă doar în mintea ei, se pare că nativii Pești nu sunt făcuți pentru a înșela, însă nici pentru a trăi într-un cuplu. Mulți dintre ei preferă solitudinea, ca o acceptare a vieții.

Sursă foto: www.markmanson.net


Citește Click! pentru femei în varianta digitală 


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "