Cum să-l surprinzi în funcție de zodie 

Cum ție îți place să fii surpinsă plăcut de către partenerul tău, cu siguranță și lui îi plac astfel de gesturi. Zodia lui ți-ar putea da  indicii cu privire la modul în care îl poți surprinde.

Bărbatul Berbec

Bărbatul Berbec este pasional,energic și îi plac provocările. Dacă vrei să îl surprinzi,fii spontană,invită-l într-o vacanță cu doar puțin timp înainte de plecare. Acesta nu va refuza niciodată propunerea. Dacă vrei să îl suprinzi în alt mod,pregătește-ți cea mai provocatoare ținută și așteaptă-l seara la cină. Astfel îi vei delecta simțul pasional.


Citește și:

Minciunile bărbaților în funcție de zodie

Care este bărbatul vieții tale în funcție de zodie


Bărbatul Taur

Bărbatul Taur este senzual,visător,cu simțurile foarte bine dezvoltate. Dacă vrei să îl suprinzi,pregătește-i o cină romantică,cu o ambianță plăcută și învăluită de miresme.

Bărbatul Gemeni

Bărbatul Gemeni este energic,mereu dornic de a experimenta lucruri noi. Dacă dorești să îl suprinzi fă-i cadou o săritură cu parașuta. Îl vei surprinde cu siguranță și va fi foarte încântat.

Bărbatul Rac

Bărbatul Rac este sensibil și un romantic incurabil. Surprinde-l cu momente pline de romantism și fantezie. Când ieșiți la cină în oraș,fie la o plimbare în parc,îmbracă-te feminin,senzual și parfumează-te cu miresme care amintesc de parfumul trandafirilor. Astfel îi vei creea atmosfera romantică de care acesta are nevoie.

Bărbatul Leu

Cum bărbatului Leu îi place să-și surprindă partenera cu daruri scumpe și de bun gust,același lucru așteaptă și el. Dacă bugetul îți permite,surprinde-l cu o vacanță exotică într-un loc nou în care nu ați mai fost,sau măcar propune-i acest lucru. Nu va refuza cu siguranță.

Bărbatul Fecioară

Bărbatul Fecioară este o fire destul de dificilă,nu pune accent pe pasiunea dintr-o relație. Dacă vrei să îl suprinzi plăcut,invită-l la teatru. Cina romantică nu va funcționa în cazul lui.

Bărbatul Balanță

Bărbatul Balanță este un iubitor al frumosului,foarte rafinat și elegant. Ca să fie plăcut suprins,invită-l la o cină în doi,de unde nu trebuie să lipsească muzica de calitate,lumânările parfumate și vinul de calitate. Invită-l la dans,este un dansator înnăscut.

Bărbatul Scorpion

Bărbatul Scorpion este enigmatic și sensibil. Îi poți face o surpriză plăcută așteptându-l seara cu un vin bun,lumânări parfumate și o atitudine provocatoare.

Bărbatul Săgetător

Bărbatul Săgetător este un aventurier înnăscut,un spirit libertin. Îl poți surprinde doar satisfăcându-i setea de aventură. Invită-l la paintball sau la o cursă de enduro. Va rămâne surprins plăcut să vadă că ești atentă la nevoile sale.

Bărbatul Capricorn

Deși este un mai dur de fel și preocupat de carieră,bărbatul Capricorn poate fi surprins cu gesturi de trandrețe,de afecțiune. Pregătește-i mici surprize prin care să îi arăți că ai nevoie de el și că îl apreciezi.

Bărbatul Vărsător

Bărbatul Vărsător nu este cunoscut pentru romantismul lui,deci cina romantică nu va fi tocmai supriza preferată de el. Optează pentru o petrecere surpriză de ziua lui. Vărsătorul este un petrecăreț,îi place să petreacă timp cu prietenii,să se distreze.

Bărbatul Pești

Bărbatul Pești este o fire distantă și misterioasă. Deoarece este enigmatic,îți va trebui ceva timp până să îți dai seama cum l-ai putea surprinde plăcut. Află care este filmul lui preferat și vizionați-l împreună,acasă,într-o ambianță plăcută.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei