Cum te porți într-o relație în funcție de zodie 

Indiferent dacă crezi sau nu în semnele zodiacale, tuturor ne place sa citim despre ce ne-au pregătit astrele. De fiecare dată când citeşti zodiacul este ca şi cum ai vrea să arunci un ochi în viitor, să afli cu câteva ore mai devreme ce te aşteaptă mai departe.

Iată cum îţi influenţează semnul zodiacal obiceiurile într-o relaţie.

Capricorn

Când vine vorba de întâlniri,Capricornii sunt stabili și loiali,dar nu şi cei mai spontani. Aceşti nativi sunt adepţii relaţiilor sigure,pe termen lung,astfel încât sunt predispuşi să rămână în relații trecute de data de expirare.

Vărsător

Un Vărsator este imaginativ și aventuros. Natura lor neconvențională și creativă îi face distractivi,dar şi partenerii ideali pentru o partidă de sex în locuri interzise.

Peşti

Nativii acestei zodii sunt oameni foarte sensibili şi devotaţi. Vor face tot posibilul ca partenerii lor să fie fericiţi,aşa că nu vor refuza niciun favor.

Berbec

Berbecii sunt oameni aprigi,dispuşi să rişte. Aceştia vor încerca mereu lucruri noi-aşa că nu e de mirare dacă pun capăt unei relaţiidoar pentru a vedea cum este să fie cu alt partener. Ar trebui remarcat faptul că aceştia au,de asemenea,dificultăți în a admite greșelile lor.

Taur

Aşa cum spune şi semnul zodiacal,Taurul este încăpățânat și persistent,ceea ce înseamnă că va fi un partener destul de dificil. Totuşi,aceştia sunt pasionali și de încredere. Acest nativ poate fi,de asemenea,extrem de leneș.

Gemeni

Semnul astrologic al dualităţii,Gemenii tind să aibă personalităţi schimbătoare. Varietatea şi energia lor îi recomandă ca fiind partenerii ideali în pat.

Rac

Aceştia sunt creaturi senzuale și pașnice ale căror versiune de “noapte fierbinte” include lumânări,muzică în surdină,preludiu şi dezmierdări prelungi după sex.

Leu

Nativii acestui semn zodiacal iubesc să fie în lumina reflectoarelor. Le place să fie linguşiţi şi să se afle în centrul atenţiei,ceea ce înseamnă că niciodată nu li se va părea prea mult atunci când vine vorba de romantism.

Fecioară

Atenţi și precişi,cei născuţi sub acest semn astrologic vor fi întotdeauna capabili să facă ceea ce şi-au propus.

Balanţa

Balanţele sunt cele mai echilibrate semne ale zodiacului. Când o balanţă intră într-o încăpere,va fi plăcută de toată lumea,aşa că îşi va pune partenerul într-un con de umbră.

Scorpion

Fără supărare pentru nativii acestei zodii,dar ei sunt partenerii cei mai dificili. Sunt geloşi,posesivi,suspicioşi și manipulatori. Totuşi,tocmai datorită acestor însuşiri de caracter,Scorpionii sunt buni oameni de afaceri. De aceea,de cele mai multe ori,ei ajung să îşi lege destinul de carieră.

Săgetător

Oameni adorabili și simpli,săgetătorii au relaţii puţine,dar de calitate.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "