Cupluri de zodii care nu sunt perfect compatibile 

De multe ori, te simți total împlinită când ai impresia că ți-ai găsit jumătatea și că lângă ea vei rămâne tot restul vieții. Cu toate astea, în viață nu totul merge ca pe roate, iar dragostea pe care mai ieri o simțeai pentru partener se poate risipi într-o clipă. De ce? Tocmai din pricina compatibilității, care pare a fi perfectă la început, însă ajunge să fie dezastruoasă. 

Berbec și Rac

La început, pasiunea este punctul vostru comun, care vă unește atât de tare, încât nu vă mai puteți dezlipi unul de celălalt. Cu timpul însă, lucrurile capătă o turnură neașteptată. Nativul Berbec este mult prea impulsiv pentru sensibilul Rac, motiv pentru care între cei doi ar putea exista o sumedenie de conflicte.

Taur și Săgetător

Dacă la început par să se simtă atrași unul de celălalt tocmai prin pricina faptului că sunt diferiți, după o perioadă, tocmai aceste multe diferențe fac din relația lor un război. Nativul Taur este stabil și rațional, în timp ce nativul Săgetător este imprevizibil și aventuros. Nativul Taur va simți nevoia să controleze totul, lucru pe care celălalt îl detestă.

Leu și Fecioară

Șarmant și pus pe cucerit, nativul Leu îi va lua mințile chiar și celei mai raționale Fecioare. Cu toate că o va suprinde în mod plăcut cu inteligența sa și stilul inconfundabil, cei doi nu ar putea sta prea mult împreună. Nu rezistă ca un cuplu întrucât nativul Leu va fi mult prea criticat de către perfecționista Fecioară.

Balanță și Capricorn

Atracția dintre acești doi nativi pare a fi reciprocă, însă nu și de lungă durată. Deși la început e presărată cu zâmbete și nebunii, relația dintre cei doi va atinge punctul critic când partenerii nu se vor mai suporta unul pe altul. Nativul Balanță este mult prea leneș pentru nativul Capricorn, care își dorește să evolueze în fiecare secundă.

Scorpion și Săgetător

Par perechea perfectă la început, întrucât ambii parteneri sunt plăcuți la aspect, au o minte ageră și o personalitate puternică. Totuși, când vine vorba despre lucruri serioase, cei doi au mereu câte ceva de împărțit. Nativul Scorpion este mult prea protocolar și supărat pe nativul Săgetător, care și-ar dori să aibă o viață orientată spre mai multă distracție.

Sursă foto: www.agenziasingleclub.it


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "