Horoscop: Ce tip de bărbat ți se potrivește 

Îți plac bărbații romantici sau cei care știu cum să facă o femeie să se simtă apreciată? Află ce tip de bărbat ți se potrivește în funcție de zodie și de personalitatea ta!

Femeilor din zodiile Berbec și Taur

 

Așa cum este și simbolul zodiei tale,ești o femei puternică,care știe ce vrea în viață și care nu se abate de la țelurile pe care și le-a propus. Ai nevoie de un bărbat care să te înțeleagă și să-ți împărtășească idealurile,să fie destul de liniștit și perseverent pentru a te îndruma atunci când idealurile sunt prea mari pentru a fi puse în practică în acel moment.

Femeilor din zodiile Rac și Pești

 

Deși pari o femei puternică și știi ce-ți dorești,ai unele momente în care ești nesigură. Ești ușor influențabilă și ai nevoie de un partener care să-ți ofere stabilitate și încredere în forțele proprii. Îți place să fii răsfățată și ți-ai dori ca bărbatul vieții tale să te suprindă cu mici cadouri  și gesturi romanticechiar și atunci când nu este o ocazie specială.

Femeilor din zodiile Gemeni și Fecioară

 

Tipul de bărbat care și se potrivește este cel independent financiar și realizat din punct de vedere al carierei. Aceștia îți inspiră încredere și știi că vei face casă bună cu ei,deoarece își doresc o familie și sunt gata să devină tătici.

Femeilor din zodiile Leu și Săgetător

 

Ai nevoie de un bărbat afectuos,căruia să nu-i fie frică să-și exprime sentimentele,temerile și tot ceea ce-l preocupă. Îți dorești lângă tine o persoană sociabilă,dar care să-și știe bine prioritățile și să fie apropiat de familieși prieteni. Pentru tine nu primează partea financiară,ci cea sentimentală,deoarece ești convinsă că împreună veți reuși să vă construiți micul vostru univers.

Femeilor din zodiile Balanță și Vărsător

 

Întrucât ești extrem de sensibilă,tipul de bărbat care ți se potrivește este cel înțelegător,care să știe cum să facă față micilor tale crize,în care sentimentele îți vor spune cuvântul și nu vei mai fi rațională. Răbdarea trebuie să fie principala lui calitate,însă pentru ca relația să supraviețuiască,este bine să știi cum să te revanșezi și să-l răsplătești pentru înțelegerea lui.

Femeilor din zodiile Capricorn și Scorpion

 

Ești o nonconformistă și din acest motiv o relație clasică iese din discuție deoarece te vei plictisi repede. Vrei să fii tot timpul în priză,să simți adrenalina și nicio zi să nu semene cu alta. Din acest motiv,tipul de bărbat care și se potrivește este cel aventurier,căruia să-i placă situațiile extreme și să nu-i fie frică să încerce ceva nou.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "