Horoscopul dragostei pe anul 2015 

Ce îți va aduce, din punct de vedere sentimental, anul care tocmai a început? Ce șanse sunt să găsești marea fericire, sau să păstrezi armonia în cuplu? Astrele îți dau un posibil răspuns!

Horoscopul dragostei pe anul 2015 – Berbec

 

Întâlnirea fabuloasă pe care ai făcut-o anul trecut și care s-a consumat în mii de focuri de artificii te-a cam lăsat fără vlagă-și fără chef. Focul s-a mai domolit,iar asta nu-ți e pe plac. Nimic nu e pierdut! Profită de lunile iulie și august pentru a reaprinde pasiunea. Altfel,riști să pierzi acest tren și să te auto-dezamăgești încă o dată...

 

Horoscopul dragostei pe anul 2015 – Taur

 

Obiectivul tău este,în 2015,același:de te dărui total relației de cuplu,astfel ca fericirea să fie mereu prezentă. Din păcate,astrele te vor abate puțin din drumul tău:dacă ești măritată,sunt șanse să faci o întâlnire care te va deturna complet de la scopul tău conjugal,și căreia riști să i te dedici trup și suflet. Perioada cea mai periculoasă pentru relația ta este primul semestru al anului. Din fericire,cineva,acolo,sus,te iubește-și te îndrumă,ca să restabilești echilibrul familial.

 

Horoscopul dragostei pe anul 2015 – Gemeni

 

Termometrul iubirilor tale va cunoaște suișuri și coborâșuri spectaculoase! Perioadele critice sunt prima jumătate a lui ianuarie 2015,de la jumătatea lui februarie până în prima parte a lui martie – precum și în lunile aprilie,mai,iunie,iulie,septembrie,noiembrie. În schimb,în luna august,viața ta sentimentală va atinge cele mai înalte cote. Vei cunoaște pe cineva care îți va releva noi fațete ale iubirii și ale fericirii,ba chiar ale uitării de sine. Prin urmare,te așteaptă un an sentimental agitat,plin de surprize care se pot culmina cu Marea Dragoste!

 

Horoscopul dragostei pe anul 2015 – Rac

 

Dacă nu ești prinsă într-o relație,s-ar putea să faci o întâlnire interesantă. În general ai tendința să cauți un suflet-pereche care să-ți semene întru totul,ceea ce e mai greu. Mai multă înțelegere și indulgență te vor ajuta să te bucuri de ceea ce viața îți oferă mai bun. Nativele în Rac mai experimentate în dragoste,cele care și-au căutat ani în șir alesul,au în fine șansa să-și găsească partenerul ideal,în ciuda veșnicelor semne de întrebare. Astrele vă vor consolida legătura!

 

Horoscopul dragostei pe anul 2015 – Leu

 

Cauți cu ardoare pasiunea,dar o găsești cu greu. Vei avea numeroase întâlniri,vei aprecia la posibilii parteneri mai ales latura lor artistică,culturală,spirituală. O întorsătură neașteptată în viața ta sentimentală s-ar putea produce în februarie 2015,declanșată de o melodie,un tablou,un vers. S-ar putea să-ți reîncepi viața amoroasă pe baze noi,care îți vor aduce inclusiv spectaculoase schimbări interioare.

 

 

Horoscopul dragostei pe anul 2015 – Fecioară

 

În 2015,ai șansa să pornești de la zero,din punct de vedere sentimental. În cuplu,e posibil ca relația voastră să se clatine serios,nu pentru că nu vă mai iubiți,ci pentru că aveți vieți profesionale extrem de solicitante. Lucrurile se pot repara cu calm și înțelepciune! Dacă ești celibatară,poți face o întâlnire uimitoare,care te va obliga să te resetezi și să-ți exprimi mai bine sentimentele. Nu lăsa să-ți scape această ocazie,care te va îmbogăți spiritual și emoțional! Perioadele favorabile sunt între mai și iunie,și între septembrie și noiembrie.

 

 

Horoscopul dragostei pe anul 2015 – Balanță

 

După un început de an mai anost,în primăvară îți vei etala din nou farmecul personal. Lunile aprilie și mai vor fi sub semnul plăcerii-și vei profita la maximum de ele! Vei ști să jonglezi cu zeci de pretendenți,fără să te oprești în mod special la unul anume. Această atmosferă efervescentă,dar oarecum superficială,va lua sfârșit la începutul lui august,căci o persoană foarte îndrăgostită se va strădui,din răsputeri,să te facă să rămâi în brațele sale. Vei ezita între dorința ta de a rămâne independentă și tentația de a rămâne alături de cineva care dorește să îmbătrâniți împreună.

 

 

Horoscopul dragostei pe anul 2015 – Scorpion

 

Și nativele în Scorpion au un an sentimental agitat. Ești tentată să zburzi din floare-n floare – un joc plăcut,fără îndoială,dar și periculos. Ai greutăți în a te atașa sentimental,ești posesivă și geloasă. Din fericire,există o luminiță la capătul tunelului – mai precis,în aprilie,când o întâlnire foarte diferită de celelalte te va tulbura. Vei fi mai întâi atrasă de latura spirituală a persoanei respective,însă admirația se poate transforma în dragoste. Atenție însă,e posibil ca alesul să nu poată trece foarte ușor de la discuțiile intelectuale la cele despre amor... Va trebui să ai multă răbdare.

 

 

Horoscopul dragostei pe anul 2015 – Săgetător

 

În primul semestru,vei fi ca un fluture dornic să-și etaleze aripile strălucitoare,fără nicio constrângere,fără nicio obligație. Și asta,chiar dacă ești prinsă într-o relați de cuplu! Oricât de urât s-ar uita partenerul,dorința ta de distracție e mai puternică! Prețul îl vei plăti în aprilie,septembrie și noiembrie,când discuțiile între parteneri riscă să devină furtunoase. Confortul tău afectiv va fi pus la grea încercare,dar totul poate fi rezolvat prin dialog și prin onestitate.

 

Horoscopul dragostei pe anul 2015 – Capricorn

 

Te vei simți oarecum izolată în anul care tocmai a început. Din păcate,și cei care țin la tine vor avea de suferit de pe urma faptului că refuzi să te deschizi către ceilalți . Dacă ești celibatară,ai șansa să întâlnești persoane interesante – cu condiția să ieși din carapacea ta protectoare!

 Spre sfârșitul primăverii,climatul amoros se înseninează treptat pentru nativele Capricorn.  O perioadă bună din punct de vedere al aventurilor amoroase este și începutul toamnei 2015. Dacă ești celibatară,al doilea semestru va fi mai bogat în tentații sentimentale.

 

 

Horoscopul dragostei pe anul 2015 – Vărsător

 

Ai nevoie de cineva care să-ți atragă atenția prin originalitatea sa – altfel,puține șanse să te îndrăgostești doar de un singur bărbat. În 2015,îți vine greu să te atașezi de o persoană anume. Preferi să faci slalom printre iubiri. Dacă ești căsătorită,există posibilitatea ca o schimbare să intervină în căsnicie – și asta,numai din vina ta.  Una peste alta,anul acesta ocaziile sentimentale nu vor lipsi – iar aventurile tale amoroase vor îmbogăți pe plan emoțional și spiritual.

 

 

Horoscopul dragostei pe anul 2015 – Pești

 

În 2015,riști să te pierzi în tot soiul de complicații sentimentale. Ai tendința să intri în relații din care poți ieși extrem de șifonată.  Ești sfâșiată între dorința de a avea o relația stabilă,pe care te poți baza,și nevoia de a sufla și-n iaurt. Nu te descuraja,căci ești în pragul unui nou început în viața ta amoroasă.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "