Horoscopul dragostei pe luna august 2015 

Vrei să afli dacă luna aceasta întâlnești marea dragoste? Sau dacă vă împacați și sunt șanse să petreceți o vacanță pasională în doi? Citește în rândurile ce urmează previziunile în dragoste pentru luna august!

 

Horoscopul dragostei pe luna august 2015-Berbec

 

Astrele au planuri mari pentru nativii acestei zodii. Se anunță o lună aglomerată în casa iubirii și a sexului,mai ales în prima parte a lui august 2015. Până la sfârșitul lunii,Venus și Marte,adică planeta dragostei și cea a dorinței guvernează întreaga activitate a nativilor. Mai mult,în casa iubirii stau câteva zile și Soarele,Mercur și Jupiter,făcând ca luna august să fie una foarte stimulantă din punct de vedere erotic. Pot apărea însă și frustrări în urma poveștilor pasionale,în unele cazuri neașteptate.

 

Horoscopul dragostei pe luna august 2015-Taur

 

Din a doua zi a lunii august,taurul începe să-și rezolve problemele care țin de natură afectivă. Poate fi vorba despre locuință,familie sau proprietățile deținute ori poate fi vorba pur și simplu de neînțelegeri în cuplu. Nativii acestei zodii iau decizii înțelepte,dar sunt încercați de frustrări din cauza lui Saturn,care are o influență restrictivă și apăsătoare asupra lor,până la jumătatea lui septembrie 2015. De pe 11 august,însă,timp de un an,taurii se bucură de un elan pasional sporit,datorită lui Jupiter care intră în casa iubirii și a sexualității.

 

Horoscopul dragostei pe luna august 2015-Gemeni

 

Tot de pe 11 august,în viața gemenilor se produc schimbări din punct de vedere relational. Astfel,nativii zodiei devin mai cerebrali,mai pragmatici și rezonabili,iar viața de cuplu tinde spre stabilitate.

De pe 11 august,pentru gemeni nu mai este așa de importantă pasiunea din cămin,ci căminul și legăturile de familie,care se întăresc. Este indicat să comunice mai mult cu persoana iubită. Pot revedea o iubire din trecut.

 

Horoscopul dragostei pe luna august 2015-Rac

 

Astrele promit ca luna august să fie una importantă pe plan relațional,datorită reîntoarceii lui Saturn în casa erotismului Racului. Apar soluții pentru probleme de cuplu mai vechi sau care au legătură cu relații din trecut. Posibil ca racul să depășească o barieră sau o temere care ține de viața sexuală. Pe de altă parte,nativii zodiei vor fi dominați de multă senzualitate în luna august,însă încearcă să rămână pragmatici.

 

Horoscopul dragostei pe luna august 2015-Leu

 

Luna august vine pentru lei cu situații neobișnuite,din cauza lui Venus retrograd. Deși pe plan afectiv nativii acestei zodii stau foarte bine,pot apărea consecințe ale unor relații,iubiri neașteptate,din care să primească lecții importante. Acestea îi vor ajuta să ia decizii mai bune în viitor. Astrologii recomandă schimbarea de atitudine,mai aprecis renunțarea la orgolii în favoarea modestiei.

 

Horoscopul dragostei pe luna august 2015-Fecioară

 

Răbdarea este cuvântul de bază pentru luna august dacă vorbim despre fecioară,indiferent că ne referim la viața lor sentimentală. Situația poate să rămână încurcată,dacă era,sau se poate încurca acum,în luna august. Venus este retrograd și în careu cu Saturn,care este recunoscut pentru piedicile și frustrările pe care le aduce. Fecioarele trebuie să fie obiective și oneste,ca să-și găsească libertatea de alegere și de acțiune. De pe 11 august,odată cu intrarea lui Jupiter în casa cuplului,fecioarele au parte,pentru cel puțin un an,de dragoste,de strângerea legăturilor sufletești,dar și de multe provocări.

 

Horoscopul dragostei pe luna august 2015-Balanță

 

Pe plan afectiv,în luna august lucrurile merg foarte bine pentru nativii zodiei. Datorită prezenței lui Marte,planeta care le guvernează relațiile,balanțele au în prima decadă a lunii aspirații înalte,simt o atracție mărită pentru cineva care cunoaște notorietatea sau care are o poziție socială bună. De asemenea,se pot avânta în relații care au legătură cu cariera. Cert este că prima decadă este stresantă,dar foarte incitantă. În a doua și a treia decadă,în viața de cuplu a nativilor zodiei se instalează o stare de relaxare,care poate fi tulburată odată cu apariția unor iubiri din trecut.

 

Horoscopul dragostei pe luna august 2015-Scorpion

 

Pentru scorpioni,luna august este foarte importantă din punct de vedere sentimental. Pentru că Venus ese retrograd,unele aspecte ale vieții relaționale devin mai sensibile. Este vorba despre cele care au legătură cu statutul social,cu ambițiile,care necesită luarea unor decizii,la un moment dat. Deocamdată scorpionii analizează,și unele întâmplări nedorite îi ajută să înțeleagă mai bine cum stau și ce vor de fapt de la viață. Dorința de pasiune îi poate întârzia în procesul de înțelegere.

 

Horoscopul dragostei pe luna august 2015-Săgetător

 

Pentru săgetători,datorită conjucției dintre Mercur,stăpânul casei cuplului,cu Venus (planeta dragostei) și Jupiter (planeta zodiei),prima săptămână din august este una memorabilă pe plan amoros. Probabil că este apogeul evoluției unor relații începute cu ceva timp în urmă. Restul lunii rămâne cel puțin interesant pentru săgetători,fiindcă Mercur și Jupiter rămân pe poziție. Lucrurile sunt mai vizibile,oficiale,transparente și pragmatice,dar pe alocuri sunt presărate situații tensionate.

 

Horoscopul dragostei pe luna august 2015-Capricorn

 

Nativii acestei zodii nu sunt așa de norocoși în dragoste în luna august. Venus retrograd le limitează libertatea de alegere și de acțiune,predispune la obstacole,complicații și griji care țin de relația de cuplu. Devin mai greu de abordat,mai nemulțumiți și își fac probleme din orice. De asemenea,pot apărea discuții pe finanțele familiei sau pe cele ale partenerului. Totuși,luna august vine pentru capricorni cu dorința de analiză și de încercare de a pătrunde în psihologia celuilalt pentru a-l înțelege și a-l cunoaște mai bine.

 

Horoscopul dragostei pe luna august 2015-Vărsător

 

Pentru vărsători,august este o lună tumultuoasă dacă vorbim despre viața sentimentală,iar a doua decadă este cea mai dinamică. Retrogradarea lui Venus îi afectează și pe nativii acestei zodii pentru că îi expune la complicații,schimbări de registru,de direcție sau decizie. În luna august,pentru capricorni echilibrul și armonia sunt destabilizate. Totuși energiile care se dezvoltă în această perioadă a anului pot fi folositoare cuplului,de aceea ele trebuie canalizate corespunzător,ca să fie prevenite conflictele.

 

Horoscopul dragostei pe luna august 2015-Pești

 

În casa cuplului peștilor,unde este prezent Mercur,stăpânul casei,între 7 și 27 august lucrurile sunt sub control și evoluează pozitiv. Datorită lui Venus retrograd,nativii zodiei pot dezvolta relații amoroase la serviciu. Începând cu 11 august 2015 și până în septembrie 2016,cât stă Jupiter în casa cuplului,peștii au parte de noroc în dragoste,dezvoltare armoniosă a relației și,poate,oficializarea ei.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei