Horoscopul dragostei pentru ianuarie 2016 

Vrei să descoperi ce îți va aduce, din punct de vedere sentimental, prima lună a anului 2016? Află ce spun astrele și care sunt șansele să-ți găsești marea dragoste sau cum să păstrezi o relație armonioasă în luna ianuarie. 

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie – Berbec

În prima lună a anului,relația ta poate avea de suferit datorită unori mici supărări sau gelozii din partea partenerului. Din fericire,lucrurile se vor clarifica și se va restabili echilibrul. Dacă nu ești încă într-o relație stabilă,luna ianuarie nu este prielnică pentru o legătură serioasă. Mai ai răbdare până la vară când vei întâlni persoana potrivită.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie – Taur

Pe nativii din Taur îi așteaptă o lună plină de romantism și iubire. Cu toate acestea,nu exagera și ai grijă să nu îți sufoci partenerul. Chiar și cei care nu sunt într-o relație în acest moment au toate șansele să întâlnească o persoană care le va schimba total percepția despre dragoste,începând cu primele zile ale anului.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie-Gemeni

Va fi o luna plină de pasiune pentru cei născuți în Gemeni. Indiferent dacă sunt sau nu într-o relație stabilă,astele îi îndeamnă la romantism și gesturi pline de tandrețe și iubire. Atenție la sfârșitul lunii,când există posibilitatea să apară câteva mici neînțelegeri în relația amoroasă sau chiar o persoană care nu va avea intenții tocmai potrivite pentru voi.   

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie-Rac

În prima lună a anului 2016,o întâlnire neașteptată le va da nativilor din Rac lumea peste cap. Pentru cei singuri,va fi o lună plină de aventuri și mulți ”fluturi în stomac”. Nu îți face prea multe iluzii,vraja va dispărea până la sfârșitul lunilor de iarnă. Trăiește clipa și bucură-te de fiecare moment unic. Pentru cei cuplați,relația amoroasă va fi liniștită și echilibrată.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie-Leu

Chiar dacă ești într-o relație amoroasă fericită,o revedere cu o persoană din trecut îți ”va da lumea peste cap”. Vei fi nevoită să iei o decizie la care nu te-ai fi gândit niciodată. Dacă ești celibatară,poți avea o întâlnire uimitoare cu o persoană necunoscută. Chiar dacă vei ezita între dorința ta de a rămâne independentă și tentația de a începe o nouă legătură sentimentală,vei lua o decizie finală.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie – Fecioară

Urmeză un an destul de agitat și dificil pentru Fecioarele aflate într-o relație sau căsătorite. Problemele și neînțelegerile în cuplu vor fi la ordinea zilei încă de la începutul anului și vă vor dezechilibra sentimental. Persoanele singure vor cunoaște pe cineva care le vor releva noi fațete ale iubirii și ale fericirii. Nu vă faceți prea multe speranțe. Riscați să rămâneți dezamagite.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie – Balanță

În 2016,ai toate șansele să pornești de la zero,din punct de vedere sentimental. Dacă anul care s-a încheiat te-a pus în tot felul de situații dificile pe plan amoros,lucrurile s-au mai domolit și acum se pot ivi noi șanse la capitolul dragoste. La sfârșitul lunii,e posibil să întâlnești un potențial partener cu care poți începe să consolidezi o relație de durată.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie – Scorpion

Scorpionii vor aprinde focul pasiunii în relație sau căsătorie,chiar din primele zile ale anului 2016. Cei care nu sunt cuplați au toate șansele să înceapă o frumoasă poveste de dragoste cu o persoană pe care au cunoscut-o recent și care le-a stârnit interesul. Chiar dacă pot apărea situații schimbătoare,nu renunțați. Această persoană poate fi jumătatea voastră.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie – Săgetător

Nativii din zodia Săgetător au de luat o decizie majoră care le va afecta viața amoroasă. Nu mai amâna și discută toate aspectele cu partenerul de viață. Pentru cei singuri nu este o perioadă prielnică pentru noi iubiri,chiar dacă vor cunoaște un potențial partener. Mai ai răbdare și nu te lasă influențată de presiunea celor din jur. S-ar putea să nu fie ce îți dorești.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie – Capricorn

Capricornii care nu au încă un partener,au toate șansele să găsească o persoană potrivită încă din noaptea de Revelion. Chiar dacă la început nu vei da importanță acestei întâmplări și o vei considera doar o aventură,există toate șansele să devină o relație minunată de iubire. Pentru cei cuplați,luna ianuarie le aduce certuri diverse și neîntelegeri legate de casă.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie-Vărsător

Pentru cei din Vărsător,există posibilitatea să apară în viața lor cineva din trecut cu care mai au de încheiat niște aspecte amoroase. Această revedere te va pune pe gânduri și vei fi tentantă să te abați de la noul drum pe care ai pornit. Fii atentă să nu fie doar o iluzie sau o falsă speranță! În cuplu,pasiunea s-a mai domolit și vei fi nevoită să găsești diverse tactici pentru a o reaprinde.

Horoscopul dragostei pentru luna ianuarie-Pești

Anul 2016 se anunță a fi un an plin de schimbări. În ianuarie te vei dărui total partenerului și fericirea va fi prezentă pe tot parcursul lunii. Dacă ți-ai căutat mereu alesul dar nu l-ai întâlnit și ți-ai pierdut speranța,nu dispera! Lucrurilor vor lua întorsături neașteptate la sfârșitul lunii,când e posibil ca iubirea să reapară în viața ta,într-un mod la care nici nu te gândești.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei