Horoscopul dragostei pentru luna martie 

Ce șanse ai să-ți întâlnești marea iubire și cum te va răsfăța partenerul în această perioadă specială pentru femei? Descoperă în horoscopul dragostei pentru luna martie!

Horoscopul dragostei pentru luna martie. Berbec

Partenerul îți va arăta cât de mult însemni pentru el și va fi dispus ca,măcar pentru câteva zile,să te scutească de câteva dintre îndatoririle zilnice. Pe lângă faptul că te va trezi cu micul dejun la pat și nu va mai refuza să spele vase,te va scoate în oraș,unde te va lăsa să-ți cumperi tot ce-ți dorești.

Horoscopul dragostei pentru luna martie. Taur

Cineva din anturajul tău va profita de aceste zile dedicate femeii și te va suprinde cu o invitație în oraș. Chiar dacă nu te-ai gândit la el ca la un posibil partener dă curs invitației,deoarece nu știi ce surprize îți rezervă destinul.

Horoscopul dragostei pentru luna martie. Gemeni

Dacă nu ești încă într-o relație,în prima lună a primăverii ai toate șansele să descoperi pe cineva special. Important este să fii mai deschisă la persoanele pe care le întâlnești și să lași deoparte timiditatea.

Horoscopul dragostei pentru luna martie. Rac

Este momentul să te decizi ce-ți dorești. Chiar dacă ești implicată într-o relație de care nu ești mulțumită,nici nu ai vrea să-i pui punct,de teamă să nu rămâi singură. Analizează-ți sentimentele și vezi dacă mai ai sau nu loc pentru partener în inima ta.

Horoscopul dragostei pentru luna martie. Leu

Primele raze ale soarelui îți vor schimba starea de spirit și vei fi mai mereu cu zâmbetul pe buze,așadar îi vei fermeca pe cei din jur. Cu atâtea zile speciale este un bun moment să flirtezi și să-ți deschizi inima spre alte persoane.

Horoscopul dragostei pentru luna martie. Fecioară

Nu este exclus să intri înluna martieca iubită și să ieși din ea ca femeie logodită. Iar cel drag te va suprinde într-un mod cu totul special,fie la o cină romantică,fie într-o destinație de vacanță în care-ți doreai demult să ajungi.

Horoscopul dragostei pentru luna martie. Balanță

Vei simți primii fluturi în stomac în a doua parte a lunii. Până atunci nu este cazul să te superi că vei petrece 1 și 8 martie singură,deoarece prietenele tale abia așteaptă să te scoată în oraș și să vă distrați,fără să aveți obligații.

Horoscopul dragostei pentru luna martie. Scorpion

A te îndrăgosti nu se va afla printre planurile tale din viitorul apropiat,însă asta nu înseamnă că nu vei avea parte de flirturi sau întâlniri. Îți vei petrece timpul cu reprezentanții sexului tare,fără să ai însă gânduri de o relație serioasă.

Horoscopul dragostei pentru luna martie. Săgetător

Luna femeii vine cu sfârșitul relației pentru tine. De ceva vreme relația nu mai funcționa,însă ai continuat să te amăgești că totul va fi bine. Sterge-ți lacrimile și analizează-ți sentimentele. Vrei să-l recucerești deoarece ești convinsă că el este sufletul tău pereche sau îți acorzi timp pentru tine ca să-ți revii?

Horoscopul dragostei pentru luna martie. Capricorn

Ești atât de ocupată cu cariera,încât nu mai ai timp să te gândești la iubire. Însă timpul trece ca gândul și nici nu-ți vei da seama că prietenele tale s-au așezat la casa lor,iar tu nici nu ești implicată într-o relație. Așadar,este timpul să iei măsuri și să te gândești și la viața sentimentală.

Horoscopul dragostei pentru luna martie. Vărsător

Îți cam bate inima pentru cineva nou,dar acasă te așteaptă o persoană care a fost alături de tine în multe momente grele,care te apreciază și te iubește. Cântărește situația și află dacă pentru noua ta atracție merită să pui punct unei relații de lungă durată sau este doar o pasiune de moment.

Horoscopul dragostei pentru luna martie. Pești

Reația ta se ca consolida în perioada următoare,iar atracția pe care o simți pe moment se va transforma în iubire. Profită de aceste zile speciale pentru a fi cea mai fericită femeie din lume.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei