Horoscopul dragostei pentru primăvară 

Schimbarea anotimpului vine cu o șansă în plus pentru celibare să-și întâlnească alesul, în timp ce cele care sunt într-o relație pot auzi cuvintele magice din partea persoanei iubite. Află care este horoscopul dragostei pentru primăvară!

 Horoscopul dragostei pentru primăvară. Berbec 

În luna martie nativele care sunt implicate într-o relație vor fi foarte răsfățate cu tot felul de atenții din partea persoanei iubite. Pe unele dintre ele le va suprinde luna aprilie chiar logodite,însă este bine să fie sigure de sentimentele lor înainte de a-și da acordul,pentru a nu suferi mai târziu.

 Horoscopul dragostei pentru primăvară. Taur 

Șansele celibatarelor de a-și întâlni sufletul perecehe sunt destul de reduse în perioada care urmează,dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să refuze întâlnirile. Chiar dacă la o primă vedere relația nu pare una de viitor,trebuie să ia aminte că ambele persoane trebuie să se implice și să se cunoască treptat.

 Horoscopul dragostei pentru primăvară. Gemeni 

Primăvara este și anotimpul reflecțiilor. Poate că iarna te-ai complăcut în relația pe care o ai,dar acum este momentul să-ți reevaluezi sentimentele și să vezi dacă mai merită sau nu să mergi pe același drum cu partenerul de până acum. Fii sinceră cu tine și vezi dacă mai ești sau nu fericită.

Horoscopul dragostei pentru primăvară. Rac

În acest moment pentru tine valorează mai mult cariera decât viața personală. Dorești să dovedești de ce ești capabilă la locul de muncă și că meriți o mărire de salariu,așadar ești dispusă să faci și ore suplimentare,dacă așa vei crește în ochii șefilor tăi.

Horoscopul dragostei pentru primăvară. Leu

Nu sunt excluse certurile cu persoana iubită și asta din motiv că o neglijezi din ce în ce mai mult. Încearcă să mai rărești ieșirile în oraș cu prietenele și obligațiile profesionale,deoarece și răbdarea partenerului are o limită și riști că rămâi singură.

Horoscopul dragostei pentru primăvară. Fecioară

Vei fi invitată la tot felul de evenimente,iar șansele de a a flirta sunt destul de mari. Iar de la un simplu flirt la o întâlnire și o posibilă relație nu este decât un pas. Cele care sunt deja cu verigheta pe mână pot să-și mărească familia.

Horoscopul dragostei pentru primăvară. Balanță

Te poți considera o norocoasă deoarece persoana iubită are ochi doar pentru tine. Deja s-a gândit la cadourile pentru tine și poți să fii sigură că s-a străduit să găsească ceva pe gustul tău. Nu ar fi o ideea rea să-l suprinzi și tu cu o cină romantică sau cu bilete la concertul trupei sale preferate.

Horoscopul dragostei pentru primăvară. Scorpion

O nouă poveste de dragoste se ivește la orizont pentru nativele din această zodie. E timpul să lași deoparte resentimentele și dezamăgirile din trecut deoarece el chiar poate fi alesul tău și merită să-i dai o șansă.

Horoscopul dragostei pentru primăvară. Săgetător

Chiar dacă începutul primăverii nu este promițător pentru viața ta amoroasă nu trebuie să te lași pradă deznădejdii. Ești înconjurată de prieteni buni,așadar petrece cât mai mult timp în compania lor. Dacă ai o viață socială activă,nici nu știi pe cine-ți va scoate în cale destinul.

Horoscopul dragostei pentru primăvară. Capricorn

Relația ta a început să scârțâie,iar de vină poate fi lipsa de comunicare. Așadar,încearcă să ai o discuție cât mai sinceră cu el și spune care sunt aspectele care te deranjează și vezi dacă poți sau nu să treci peste defectele sale și dacă relația mai are viitor.

Horoscopul dragostei pentru primăvară. Vărsător

Deși crezi că vei fi mereu singură,lucrurile nu stau chiar așa. Defapt,cineva te iubește în taină și nu a avut până acum curaj să-ți dezvăluie sentimentele,însă cum martie este luna femeii,s-ar putea să ai o surpriză din partea sa. Nu-l refuza și dă o șansă acestei iubiri.

Horoscopul dragostei pentru primăvară. Pești

Nu ai nevoie de o persoană lângă tine ca să te simți iubită. Deoarece ești o fire mai independentă,adori senzația de libertate și de lipsă de responsabilități față de altcineva. Consideri că încă mai trebuie să te maturizezi pentru a te implica într-o relație de lungă durată.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei