Horoscopul iubirii pentru luna ianuarie 2017 

Pentru unii nativi, luna ianuarie e încărcată de evenimente plăcute pe plan amoros. Alții în schimb nu caută dragostea adevărată, ci vor doar să se distreze.

Horoscopul iubirii pentru luna ianuarie 2017. Berbec

Nativii Berbec nu vor sta foarte bine la capitolul dragoste în ianuarie 2017. Cei singuri au puține șanse să legalizeze o relație,pentru că vor fi mai interesați să cunoască alți oameni,căsnicia fiind ultimul lucru la care se vor gândi. În schimb,nativii căsătoriți se vor confrunta cu neînțelegeri în cuplu. Ele vor fi soluționate doar după discuții cu partenerul. Nu este un an bun să iei decizii drastice.

Horoscopul iubirii pentru luna ianuarie 2017. Taur

Luna viitoare,sunt puține șanse să cunoști pe cineva,dacă încă nu te-ai stabilit într-o relație serioasă. Ar trebui să mai renunți la pretenții,altfel riști să rămâi singur. Pentru nativii căsătoriți,veștile sunt bune. Se înțeleg de minune cu partenerul de cuplu,prietenii,familia.

Citește și:Marele horoscop al anului 2017

Horoscopul iubirii pentru luna ianuarie 2017. Gemeni

Urmează pentru tine o perioadă destul de liniștită pe plan amoros,mai ales că lucrurile îți surâd. Așa că,pune la cale întâlniri romantice,căci vor duce la lucruri foarte frumoase. Dacă ești căsătorit,poți să-ți inviți partenera în oraș,la restaurant.

Horoscopul iubirii pentru luna ianuarie 2017. Rac

Ai tendința să te lipești de oameni,mai ales că în perioada următoare vei avea parte de numeroase oportunități romantice. Și intuiția ta va juca un rol important în înțelegerea partenerului de cuplu,dacă el există. Asta nu înseamnă că trebuie să abuzezi de îngăduința lui.

Citește și:Ce-ţi rezervă 2017,anul Cocoşului de Foc!

Horoscopul iubirii pentru luna ianuarie 2017. Leu

Nativii Leu singuri sunt norocoși la acest capitol. Doar că nu au cum să știe când și de cine se vor îndrăgosti. Doar cu răbdare vor afla răspunsul. Pentru cuplurile căsătorite,lucrurile sunt cum nu se poate mai bune. Se înțeleg foarte bine cu persoana iubită și relația asta frumoasă se va menține multă vreme de acum încolo.

Horoscopul iubirii pentru luna ianuarie 2017. Fecioară

Dorința ta de a nu mai fi singur va lua sfârșit la începutul lunii ianuarie. Asta se va întâmpla numai dacă îți schimbi modul de gândire și accepți să vezi lumea analizând altfel lucrurile. Măcar o dată în viață ar trebui să gândești cu inima și nu cu mintea.

Horoscopul iubirii pentru luna ianuarie 2017. Balanță

2017 va fi pentru tine un an încărcat de haos și confuzie. La fel vor sta lucrurile și în luna ianuarie. Trebuie să-ți schimbi atitudinea față de persoana iubită,dacă vrei să-ți salvezi relația. E adevărat că nu greșești mereu,dar trebuie ca din când în când să fii flexibil și să accepți și părerea partenerului.

Horoscopul iubirii pentru luna ianuarie 2017. Scorpion

Dacă ești genul de persoană care caută să se implice în relații pasagere,vei ajunge într-un final să te trezești singur. Așa că,încearcă să te implici mai mult în relațiile pe care le construiești,poate-poate vei găsi persoana potrivită pentru tine.

Horoscopul iubirii pentru luna ianuarie 2017. Săgetător

Nativiisinguri se implică mai mult în relații de prietenie,decât de altă natură,așa că nici nu se pune problema de relații pe termen lung,pentru ei. Dar cine știe? Poate că te vei îndrăgosti totuși de cineva și vei hotârî să-ți petreci toată viața cu ea.

Horoscopul iubirii pentru luna ianuarie 2017. Capricorn

Iubirea și afecțiunea pentru partener se vor menține și în luna ianuarie 2017. Chiar și cei mai pretențioși nativi vor avea parte de întâlniri romantice în următoarea perioadă,care,poate,se vor concretiza,mai ales că 2017 este un an bun pentru căsătorie.

Horoscopul iubirii pentru luna ianuarie 2017. Vărsător

Nativii căsătoriți vor mai multă libertate,pe când cei implicați în relații serioase caută să experimenteze tot felul de lucruri. Asta le poate face probleme,dacă nu sunt foarte atenți și prevăzători.

Horoscopul iubirii pentru luna ianuarie 2017. Pești

Pentru nativii Pești,2017 este un an calm,în care iubirea va pluti la cote maxime. Vei avea o atitudine relaxantă cu privire la orice ține de romantism,mai ales că înțelegi că este vital să comunici cu partenerul,pentru ca relația să funcționeze.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei