Ies scântei atunci când se întâlnesc, dar nu au nicio șansă împreună. Cuplul din horoscop sortit eșecului 

Zodiile opuse au o atracție specială între ele, însă oricât s-ar iubi, aceștia nu au nicio șansă să rămână împreună. Ei pot avea relații frumoase la început, se pot înțelege bine, dar după o anumită perioadă de timp, despărțirea devine iminentă. Vorbim despre balanțe și berbeci.

Marte, planeta care guvernează berbecul, face din acest nativ o persoană poate prea geloasă uneori, nervoasă și chiar violentă. Ținând cont de toate aceste defecte vizibile, plăpânda și romantica balanță, guvernată de Venus, nu poate ieși dintr-o astfel de relație decât cu inima frântă. 

Personalități diferite

Și nu este vorba numai de dragoste – Berbecii sunt firi impulsive, vor să treacă repede la acțiune, uneori fără a sta deloc pe gânduri. Balanțele, pe de altă parte, pot face chiar și atacuri de panică dacă le pui să se hotărască asupra unui lucru, rapid. Nativii din balanță nu pot lua decizii aici și acum, ei trebuie să cântărească bine lucrurile, să se gândească la consecințe, să facă calcule și să analizeze orice variantă posibilă. 

Viața profesională a berbecului, de neînțeles pentru balanță

În ceea ce privește cariera, berbecul e mereu în căutarea succesului și este dornic să fie în centrul atenției. Balanța nici nu se poate compara cu berbecul, din acest punct de vedere. Nativii din balanță sunt destul de leneși. Îi admiră de la distanță pe cei care iau atitudine și fac anumite lucruri, dar fug de responsabilitățile mari. Dacă berbecii sunt neînfricați, balanțele sunt foarte temătoare. 

Un alt motiv pentru care aceste două zodii nu se vor înțelege niciodată e acela că au idealuri diferite. Berbecii visează la lux și la opulență, la succes și la atenție. Balanțele, pe de altă parte, visează la o viață liniștită, nu sunt interesate de valorile materiale, ci mai mult de cele sufletești.


Sursă: a1.ro

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "