Minciunile bărbaților în funcție de zodie 

O minciună nevinovată este permisă din când în când, dar dacă aceasta ia amploare, deja nu mai este în regulă. De aceea, e bine să știi la ce te poți aștepta de la bărbatul de lângă tine. Zodia lui îți poate da indicii cu privire la minciunile pe care ți le poate spune.

Berbec

Bărbatul  Berbec  este foarte lăudăros,motiv pentru care atunci când îți va povesti despre o zi de muncă sau despre activitățile sale intelectuale,va tinde să își îmbogățească discursul cu SF-uri. Aceste minciuni pot fi nevinovate,dar dacă sunt repetate imaginea lui va fi știrbită pentru că nimeni nu îl va mai crede.


Citește și:

Horoscop îți dezvăluie dacă este singur și disponibil

Horoscop:Cum să treci peste o despărțire


Taur

Bărbatul Taur este un bărbat iubitor și foarte drăgăstos,de aceea niciodată nu îți va spune că nu arăți bine sau că o rochie nu te avantajează,chiar dacă în sinea lui nu crede asta. Îți va face foarte multe complimente.Pentru el ești perfectă așa cum ești.

Gemeni

Bărbatului Gemeni îi place să înflorească. Nu prea poți să-ți dai seama când minte și când spune adevărul. Atunci când este prins cu mâța-n sac va folosi o altă minciuni ca să se scoată. Nu va recunoaște minciuna spusă sub nicio formă.

Rac

Chiar dacă este o fire sensibilă,bărbatul Rac niciodată nu va recunoaște că suferă sau că trece printr-o perioadă mai dificilă. Îți va spune că totul este în regulă,dar nu trebuie să îl crezi. Poate minți atunci când spune că este bine,chiar dacă în sufletul său se dă o adevărată luptă.

Leu

Deobicei,bărbații din zodia Leu nu mint,dar atunci când singura cale prin care pot obține anumite lucruri este minciuna,vor apela la ea fără să stea prea mult pe gânduri.

Fecioară

Bărbatul Fecioară este o fire perfecționistă și nu poate concepe să aibă greșeli în ceea ce face. Apelează la minciuni pentru a ascunde aceste greșeli. Preferă să mintă decât să îi fie știrbită imaginea în ceea ce face.

Balanță

Bărbatul Balanță este cel mai sincer și va evita pe cât posibil să te mintă. Chiar și o minciună nevinovată îi poate aduce remușcări. Preferă să spună crudul adevăr decât să mintă.

Scorpion

Bărbatul Scorpion este un împătimit al aventurilor amoroase și este în stare să mintă pentru a și le ascunde. Nu va ezita să apeleze la minciună ori de câte ori vrea să obțină ceva.

Săgetător

Săgetătorii nu obișnuiesc să mintă,însă atunci când sunt obligați să facă ceva contra voinței lor,vor apela la minciună pentru a scăpa.

Capricorn

Bărbatul Capricorn este preocupat de statutul social și prin urmare va apela la orice fel de minciuni pentru a-și ascunde greșelile și pentru a obține ce vrea. Tinde să înflorească foarte mult în ceea ce privește activitățile și realizările sale.  

Vărsător

Bărbatul Vărsător iubește frumosul și de aceea te va minți atunci când îți va spune că pentru el ești cea mai frumoasă,deoarece ochii îi sclipesc în jur când privește alte femei.

Pești

Dacă Balanța este cea mai sinceră zodie,zodia Pești este cea mai mincinoasă. Bărbații din zodia Pești vor minți în legătură cu sentimentele lor,deoarece acestora nu le place să-și exprime adevăratele sentimente de teama că vor părea vulnerabili.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "