Piatra care atrage dragostea pentru fiecare zodie 

Este destul e greu să găsești dragostea adevărată, însă sunt câteva metode prin care-ți poți crește șansele să-ți întâlnești sufletul pereche. Iată care este piatra care atrage dragostea pentru fiecare zodie!

Berbec

Nativii născuți în această zodie sunt semne de foc și din acest motiv simt că nu pot sta locului nici măcar o clipă. Pentru că uneori sunt mai acizi din fire și taie în carne vie atunci când vine să îndeplinească ce și-au propus,ce piatră este mai potrivită pentru ei decât diamantul? O pereche de cercei sau un inel din această prețioasă piatră va atrage negreșit dragostea.

Taur

Nativii taur sunt atrași de natură și adoră să petreacă cât mai mult timp în aer liber. De fiecare dată când au o problemă evadează în spații deschise,iar primăvara este anotimpul lor preferat. Piatra dragostei pentru ei este smaraldul,al cărui culoare de un verde intens va atrage energiile pozitive.

Gemeni

Pentru a cuceri lumea,gemenii au nevoie de cineva alături,iar dragostea va bate mai repede la ușa lor dacă poartă la mâini sau la găt o bijuterie din agate. În plus,această piatră este ușor de asortat,indiferent de eveniment.

Rac

Acest semn zodiacal se află în grija lunii,iar perlele sunt cele mai potrivite ca formă și culoare cu astrul ceresc. Nu trebuie purtate neapărat sub formă de cercei sau colier,ci-și pot găsi locul într-o bijuterie pentru păr sau o broșă care să dea ținutei tale un aer aparte.

Leu

Unul dintre cele mai puternice,dar și mai iubitoare semne ale zodiacului au nevoie de o piatră pe măsură,iar rubinul este cel care va atrage persoana iubită ca un magnet. Cum inima este cea care dictează toate acținile unei persoane născute în zodia leu este important să porți rubinul aproape de inimă,cum ar fi sub forma unui colier sau a unei broșe.

Fecioară

Persoanele din acest semn zodiacal sunt îndrăgostite și de ideea de a iubi,așadar au nevoie de o piatră roșiatică,precum pasiunea care le stăpânește inima. Sardonixul este piatra planetei Mercur și astfel astrul ceresc le va guverna viața și le va ajuta să-și găsească dragostea.

Balanță

Cei din această zodie sunt persoane echilibrate,care analizează lucrurile de două ori înainte să acționeze. Nu pierd mult timp cu aranjarea și cu alegerea hainelor,dar le place să fie cochete,iar din acest motiv safirele le vor oferi o eleganță aparte și vor atrage toate privirile,în special din partea persoanelor de sex opus.

Scorpion

Sunt înconjurate de un aer misterios,iar piatra potrivită pentru ele este una care să nu reflecte nimic din profunzimea sufletului lor,mai exact opalul. Spre deosebire de alte zodii,scorpionii preferă să nu poarte bijuteriile la vedere,iar opalul nu este o piatră care să iasă în evidență.

Săgetător

Persoanele săgetător urăsc să fie constrânse deoarece sunt firi libere,care adoră să călătorească și să experimenteze lucruri noi. Fie că e vorba de topaz albastru sau galben,strălucirea lui va direcționa săgeata alui Cupidon către inima persoanei de care-ți place.

Capricorn

Este unul dintre cele mai perseverente și muncitoare semne zodiacale,care preferă să se bazeze pe forțele proprii atunci când își propun ceva. Chiar și așa și capricornii au nevoie uneori de ajutor pentru  a-și găsi marea dragoste,iar ametistul cu siguranță le va fi de folos.

Vărsător

Întrucât sunt un semn de apă,vărsătorii se pot baza pentru a-și întâlni jumătatea pe o piatră care reflectă albastrul apei,aquamarin. Strălucirea pietreiși culoarea sa intensă nu vor trece neobservate,mai ales dacă o porți la mână sau la gât.

Pești

Cel mai apropiat semn de apă,peștii trebuie neapărat să poarte jad,care se aseamănă cu adâncimile nedescoperite din mări și oceane. În plus,jadul va atrage dragostea în viața ta.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "