Revistă nr. 27: Fiecare dintre noi a făcut, măcar o dată în viaţa lui, un lucru nebunesc din dragoste. Pentru anumite zodii, infidelitatea şi aventura sunt la ordinea zilei. Atât femeile cât şi bărbaţii sunt dispuşi să îşi rişte până şi cele mai de preţ lucruri pentru un strop de iubire.

FEMEI

Berbec: plăcerea păcatului

Ştii ce vrei de la viaţă şi nu te dai bătută când vine vorba de a cuceri un bărbat. Îţi place aventura, deoarece îţi doreşti să experimentezi lucruri noi. Când trădezi, o faci dintr-un impuls de moment, fie pentru că eşti furioasă pe partenerul tău şi îţi doreşti să te răzbuni, fie pentru că îţi te tentează un alt iubit. Pari că ştii dinainte la ce se gândeşte bărbatul de lângă tine, aşa că îi oferi momente de răsfăţ şi pasiune.

Fecioară: îţi place să seduci

În mod surprinzător, eşti amanta ideală, pe care orice bărbat şi-ar dori să o aibă măcar o dată. Dincolo de seriozitatea şi cuminţenia ta aparentă, îţi place să rişti în dragoste şi să fii cât mai seducătoare, făcând uz de feminitatea ta. Când ajungi în dormitor cu un bărbat, devii o altă persoană, care se dezbracă de inhibiţii şi nu mai ţine cont dacă iubeşte cu adevărat sau dacă e doar o aventură.

Balanţă: mergi până la capăt

Eşti una dintre cele mai pricepute amante, deşi nu toţi bărbaţii ştiu să te aprecieze cu adevărat. Deşi la început pari o persoană rece, distantă şi chiar pudică, reuşeşti să îţi deschizi sufletul de dragul unei aventuri. Nu obişnuieşti să îţi înşeli partenerul, însă când o faci, nu mai ţii cont de nimeni şi de nimic.

Scorpion: pasiune la superlativ

Eşti o fire pasională, deschisă la orice lucru nou, aşa că nu ai refuza niciodată o aventură amoroasă. Îţi plac lucrurile interzise şi știi să-ți ascunzi foarte bine păcatele. Lipsită de emotivitate, trăieşti pentru plăcerile trupeşti şi te poţi lăuda cu performanţe uluitoare în acest sens. Când iubeşti, te lași dusă de val, cu pasiune.

BĂRBAȚI

Gemeni: amant din curiozitate

Trebuie să recunoşti că îţi place să trăieşti viaţa din plin, aşa că ai nevoie de aventuri pentru a-ţi condimenta rutina. În cazul tău nu e vorba numai de infidelitate, ci şi de o curiozitate înnăscută. Pe cât de repede te îndrăgosteşti, pe atât de repede îţi trece. Cu toate astea, ai fi capabil să ai o viaţă dublă chiar şi o perioadă îndelungată, fără a avea mustrări de conştiinţă.

Leu: sensibil la flirturi

Eşti un bărbat foarte atrăgător, aşa că ești curtat de o mulţime de femei. Când sunt în preajma ta, devii şi mai sigur pe calităţile tale fizice şi intelectuale. Îţi place să fii admirat şi iubit, de aceea avansurile femeilor şi flirtul cu acestea te-ar putea îndepărta de parteneră. Romantic şi pasional, eşti amantul perfect când vine vorba de o iubire interzisă.

Săgetător: nu ai conştiinţă

Charismatic şi seducător, consideri că fiecare femeie pe care o întâlneşti poate deveni un trofeu. Viaţa ta nu este deloc anostă, de aceea îţi place să trăieşti fiecare clipă ca şi cum ar fi ultima. Pentru a nu te plictisi, trebuie să simţi pericolul şi gustul aventurii până la cel mai înalt nivel. Ai fi capabil de multe lucruri pentru amantă, însă niciodată nu ai renunţa la tine şi la propriile plăceri.

Vărsător: trădezi cu nonşalanţă

Ştii să ascunzi bine secretele, pentru că eşti o fire tăcută, rece şi imprevizibilă. Nimeni nu ar putea să îşi dea seama ce gândeşti, nici măcar o parteneră care şi-a petrecut toată viaţa alături de tine. Poţi avea mai multe relaţii amoroase în acelaşi timp, fără să te implici cu adevărat în niciuna din ele. Când înşeli, nu o faci doar pentru că te simţi atras de altă persoană, ci şi pentru că nu te mai simţi iubit şi apreciat acasă.

Ştiai că…

…la polul opus, printre cei mai fideli parteneri se numără nativii Taur, Rac şi Capricorn? Aceştia au nevoie de stabilitate în viaţa lor, iar raţiunea şi simţul responsabilităţii îi determină să fie familişti convinşi.

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "