Top 5 zodii care suferă cel mai mult din dragoste 

Fiecare semn zodiacal are propriile sale părți proaste, care pot afecta viața amoroasă. Nu există om care să nu iubească și să nu sufere. Acesta este motivul pentru care mulți au parte de dezamăgiri în dragoste.

Berbec 21 martie-19 aprilie

Nativii Berbecsunt cei care suferă cel mai mult din dragoste. Independența și interesul propriu sunt considerate de partener un defect,peste care nu poți trece,iar acest lucru duce la certuri. Asta poate fi o adevărată problemă atunci potențialul partener te analizează cu atenție.

Leu 23 iulie-22 august

Leul este semnul zodiacal cel mai fidel și face tot ce poate să devină partenerul perfect. Dar,cu toate acestea,de multe ori este egoist și lucrurile pe care le face sunt zadarnice. În plus,s-ar putea ca nativului Leu să nu-i displacă acest lucru,dar este foarte iritant pentru oamenii din jurul său. Și,în atingerea perfecțiunii,suferă foarte mult.

Citește și:Topul celor mai periculoase zodii,potrivit unui raport FBI

Scorpion 23 octombrie-21 noiembrie

Nativul Scorpion este pasional,dar pasiunea se traduce uneori prin gelozie și comportament absurd. Nu-l poți controla pe cel pe care-l iubești,nu te poți agăța de el și nu poți fi posesivă. Încearcă să renunți la aceste obiceiuri,fii naturală și,astfel,nu vei mai suferi atât de mult.

Capricorn 22 decembrie-19 ianuarie

Capricornii își deschid foarte greu inima în fața partenerului și nu au încredere în cei din jur. Chiar dacă partenerul se luptă din greu să te cucerească,nu-i dai niciun semn că este pe drumul cel bun. În plus,gelozia nejustificată va afecta foarte repede orice relație.

Citește și:Cele mai norocoase zodii ale lunii aprilie 2017

Pești 19 februarie-20 martie

Nativii Peștisunt mult prea emoționali și sensibili,mai ales când nu-și văd persoana iubită o perioadă. Pentru că nu le place să fie singuri și vor ca partenerul să le fie mereu alături,acest lucru poate duce la apariția problemelor,iar suferința se va număra printre ele.

Fiecare avem propriile defecte,și,uneori,acestea,în cazul în care nu sunt depășite,pot afecta relațiile de cuplu și să ne îndepărteze de ceilalți.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite


Ultima ediție
Click! pentru femei

Alimente care grăbesc îmbătrânirea-nr.46(472)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei  

12 luni - 91 lei