Top 5 zodii de bărbați de care să te ferești 

În general, atunci când un bărbat îți cade cu tronc, ultimul lucru la care te gândești este zodia lui... dar să știi că semnul astrologic sub care s-a născut nu este chiar de ignorat, dat fiind că acesta îi influențează atitudinea și comportamentul față de semeni.

Berbec

Este puternic,inteligent și sigur pe el,dar este și extrem de încăpățânat,ceea ce îl face să excludă orice opinie care nu corespunde convingerilor lui. În general,este brutal atunci când cineva îi ține piept,iar uneori poate ajunge chiar la violență fizică. Sigur,în funcție de educație și de formare profesională,pe parcursul vieții poate învăța să își reprime pornirile violente,însă niciodată nu va suporta persoanele extrem de sensibile. Deci,dacă te știi firavă din fire,stai departe de Berbec.

Citește și:Cu ce zodie nu ești compatibilă pentru căsătorie!

Taur

Este un om bun,sufletist și altruist,dar urăște să îi fie înșelate așteptările. Atunci când te prezinți în fața unui tip născut sub acest semn zodiacal,ai face bine să fii naturală,așa cum ești tu în realitate. Dacă i-ai creat false așteptări,este posibil să dezlănțui o adevărată tornadă. În rest,dacă ești onestă,îți place să te implici trup și suflet într-o relație și ești dispusă să îi treci cu vederea încăpățânarea,vei avea lângă tine o adevărată comoară.

Gemeni

Este un tip de încredere,pe care te poți baza oricând,dar care are o mare slăbiciune:distracția. Din păcate,acest bărbat este capabil să cheltuiască până la ultimul ban din casă pe distracție. Nu își pune problema zilei de mâine,așa că dacă ai de gând să îți întemeiezi o familie alături de el,s-ar putea să ai foarte mult de lucru.

Fecioară

De obicei,Fecioarele sunt caracterizate de 2 cuvinte:ordine și perfecțiune,iar asta face să fie foarte selectivi atunci când vine vorba de oamenii din preajma lor... inclusiv de iubite. Oricât te-ai strădui,se pare că niciodată nu reușești să mulțumești o Fecioară. Este mereu pus pe critică,dar acesta nu este un semn rău. O face pentru că îi pasă de tine,este dovada lui de iubire... dacă nu l-ai interesa,te-ar ignora pur și simplu. Ești dispusă să stai lângă un astfel de om? Atunci ai lângă tine un tip familist,dedicat trup și suflet,care va face din voi un cuplu de invidiat.

Săgetător

Este un bărbat sincer,dar care are un mare minus:se plictisește rapid într-o relație. Oricât ai încerca,nu prea ai șanse să ții un Săgetător doar pentru tine,și nici nu vrea să îți lase impresia că s-ar opri doar la tine. Dacă refuzi să accepți realitatea,s-ar putea să te trezești cu inima frântă,căci,mai devreme sau mai târziu îți va da papucii pentru alta sau doar te va înșela cu alta,dacă tu îi accepți aceste „mici scăpări”.

Citește și:Top 5 zodii care pot avea orice bărbat la picioare

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "