Trucuri de seducție pentru fiecare zodie 

Fiecare nativ adoră anumite lucruri când vine vorba de viața amoroasă. Află ce să faci ca să-ți seduci partenerul, în funcție de zodia în care s-a născut.

Berbec-Dacă vrei să cucerești un nativ născut în zodia Berbec,nu trebuie să lași garda jos imediat. Flirtează cu el,dar în același timp încearcă să nu dai frâu sentimentelor.

Taur-Poți cuceri cu ușurință un Taur dacă îi demonstrezi că îi poți oferi siguranță și că ești o fire romantică.

Gemeni-Dacă vrei să seduci un nativ născut în zodia Gemeni,stimulează-l mintal și fii misterioasă cât de mult poți.

Rac-Ca să cucerești un Rac,încearcă să scoți la iveală acea parte senzuală și să fii atentă la nevoile și dorințele lui.

Leu-Un Leu va vrea întotdeauna să-i arăți că lupți pentru el și că îi acorzi atenția cuvenită. Altfel,nu vei reuși să-l seduci cu ușurință.

Fecioară-O Fecioară își dorește ca partenera lui să aibă o personalitate puternică,care nu se teme să fie uneori puțin agresivă.


Citește și:

Horoscop:Descoperă defectele zodiei tale!

Horoscop:Cum să treci peste o despărţire


Balanță-Unei Balanțe îi plac conversațiile atrenante,care să-l stimuleze mental. Așadar,încearcă să fii o bună comunicatoare.

Scorpion-Nu încerca să seduci un Scorpion aducându-l imediat în pat. Ca să cucerești acest nativ,încearcă să-i arăți că ești o fire misterioasă și sigură pe tine.

Săgetător-Dacă vrei să cucerești un Săgetător,implică-te în activități care îi fac plăcere și încearcă să ai mintea deschisă.

Capricorn-Ca să cucerești un nativ născut în zodia Capricorn,este important să-i arăți că ai umor și că știi cum să-i aduci zâmbetul pe buze.

Vărsător-Un Vărsător pune accentul pe felul în care gândește și se comportă persoana de lângă el. Arată-i că ești o fire independentă,care știe ce vrea de la viață.

Pești-Ca să cucerești un nativ în zodia Pești trebuie să fii inventivă și spontană. Este,de asemenea,important să fii un bun ascultător.

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Soluții eficiente ca să te încălzești rapid-nr.3(481)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei         

12 luni - 91 lei

" "