Zodia îți spune ce probleme ai în dragoste 

Oricât te-ai strădui ca totul să fie roz în relația ta amoroasă, cu siguranță există momente în care tu și partenerul ajungeți să întâmpinați diverse dificultăți. Ele diferă în funcție de personalitatea fiecăruia dintre noi, iar astrele au și ele un cuvânt de spus. 

Berbec

Îi ceri partenerului să te înțeleagă mereu, deși tu nu reușești să te pui în locul său. Ai pretenția să fii mai mult singură decât acompaniată, iar acest lucru poate duce la certuri grave. Încearcă să nu îl neglijezi deoarece își va pierde interesul.

Taur

Din pricina încăpățânării tale excesive, partenerul tău de viață s-ar putea să se simtă stânjenit. Vrei ca toate lucrurile să se întâmple conform dorințelor tale și nu știi să respecți opinia celui de lângă tine. Învață să fii mai flexibilă!

Gemeni

În cazul tău, problema există atunci când vine vorba de angajamente. Incepi cu greu o relație și nu ești consecventă. Să nu crezi că partenerul nu își dă seama de micile tale trădări sau de momentele în care îl minți. Mai bine pui capăt idilei din timp, dacă știi că nu mai ai nimic de salvat.

Rac

Cea mai mare dorință a ta e să îți găsești stabilitatea emoțională. Pentru a o găsi, ai tendința să îți testezi fiecare partener. Fii atentă că acest lucru s-ar putea să nu îi placă și, de aici, să ajungeți la reproșuri care vă rănesc.

Leu

Atunci când nu ești mulțumită de o relație, preferi să lași lucrurile să își urmeze cursul și să dramatizezi, dar fără a lua o decizie radicală. Deși ești o persoană foarte puternică, ai tendința să te complaci în astfel de situații și să amâni un verdict.

Fecioară

E bine să fii analitic la locul de muncă, însă nu și în relația de dragoste. Atunci când analizezi fiecare detaliu legat de ceea ce spune sau ceea ce face partenerul tău, devii o persoană obsesivă. Și asta nu va face fericit pe nimeni!

Balanță

Ești o persoană atât de sociabilă, încât se întâmplă, uneori, să mai uiți că ai acasă un partener. Te lași condusă de instinct și îți place să ai mereu oameni noi în compania ta. Poate nu ți-ai dat seama până acum, dar unii așa-ziși prieteni nu îți fac cinste.

Scorpion

Nu se poate să nu reproșezi ceva partenerului tău de viață. Îți place să conduci în relație și să fii mereu cea care arată cu degetul și învinuiește. Amintește-ți că poate nici ție nu ți-a plăcut în copilărie să fii mereu dojenită, drept urmare încearcă să fii mai îngăduitoare.

Săgetător

Ești adepta conceptului de libertate așa că ai face bine să îți găsești un partener pe măsură, cu aceleași gusturi. Nu de alta, dar, dacă nu vă potriviți, s-ar putea să intrați în polemici pe această temă și să fii nevoită să renunți la obiceiurile tale zilnice.

Capricorn

Nu spune nimeni că nu e bine să muncești, dar tu ai întrecut măsura! Ești o persoană meticuloasă și perfecționistă și cu greu ar crede cineva că mai ai timp și de o relație. Dacă petreci prea multe ore la serviciu, ai grijă căci partenerul ar putea devein suspicios!

Vărsător

Atunci când intri într-o relație, preferi să pui rațiunea pe primul loc, și nu sentimentele, așa cum ar trebui. Ești fascinată de parteneri intelectuali, care să îți împărtășească din ideile lor inovatoare, iar dacă simți că nu sunt potriviți pentru tine, îi lași baltă încă din prima clipă. Acest obicei s-ar putea să îți aducă multe conflicte.

Pești

În cazul tău, s-ar putea spune că nu tu ai o problemă, ci partenerul de viață. Din pricina faptului că ești o fire mult prea iertătoare, poți rămâne blocată într-o relație care nu funcționează și care îți aduce numai scandaluri. Ar fi bine să iei o decizie, până nu e prea târziu.

Sursă foto: www.quotespics.net


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "