Află care este zodia relației voastre, ca să vezi dacă vă potriviți sau nu. Zodia de cuplu se stabilește în funcție de data la care v-ați cunoscut. Iată caracteristicile fiecăreia în parte: 

Zodia relației tale-Berbec (21 martie-20 aprilie)

Voi aveți nevoie de stabilitate,fără,relația nu va supraviețui. Vă bucurati de fiecare clipă și aveți o viaţă sexuală senzaţională. Jocurile din dormitor vă înfierbântă cel mai tare. Nu vă plac compromisurile și sunteți uneori egoiști,iar aceste lucruri vă pot afecta relația pe viitor,oricât de devotați ați fi. Dacă nu există între voi o chimie mentală,atunci relația este sortită eșecului încă de la început.

Zodia relației tale-Taur (21 aprilie-21 mai)

Relația voastră se bazează în principal pe aspectul financiar. Acesta fiind și unul dintre motivele pentru care sunteți în această relație. Doriți să atingeți perfecțiunea,iar acest lucru duce la aşteptări nerealiste față de partener. Însă,există o conexiune foarte puternică între voi,ce se poate materializa într-o poveste frumoasă de iubire. La capitolul sex,nu vă plictisiți deloc,sunteți dornici să experimentați senzații noi.

Zodia relației tale-Gemeni (22 mai-21 iunie)

Sunteţi un cuplu foarte amuzant,iar relația este una extrem de puternică și vă doriți un viitor împreună. Micile bucurii ale vieții vă creează o stare de confort și stabilitate,iar plăcerile din dormitor vă condimentează relația. Viața sexuală este plină de senzualitate şi afecţiune de ambele părti,experimentați mult și vă grăbiți să aflați totul despre partener,încă de la primele întâlniri. Aveți grijă să nu dispară interesul.

Zodia relației tale-Rac (22 iunie-21 iulie)

Pentru voi,o relație la distantă nu va merge niciodată. Vă doriți o familie și veți face tot posibilul să realizați asta. Sunteți exagerat de visători și vă puteţi pierde prea mult în lumea ireală sau,mai rău,în trecut. Cuvântul care vă definește cel mai bine relația:dragostea. În dormitor,sunteți sensibili și romantici. Pe lângă aceastea,aveți o viață socială intensă și vă plac evenimentele mondene.

Zodia relației tale-Leu (22 iulie-22 august)

Vă place să fiți mereu în centrul atenției,de aceea veți avea uneori tendința de a crea ”scene” neplăcute în public,când lucrurile par a fi normale și liniștite. Cu toate acestea,sunteți cu picioarele pe pământ și veți ști când întreceți limitele și trebuie să vă opriți. Vă satisfaceţi unul altuia dorinţele sexuale,fără a sta pe gânduri și vă place să dominați și,în același timp,să fiți dominat.

Zodia relației tale-Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Împreună vreţi să descoperiți lumea! Călătoriile de orice fel sunt ideale pentru a va regăsi flacăra pasiunii,atunci când lucrurile nu mai merg așa cum vă doriți. Jocurile sexuale inedite sunt și ele perfecte pentru a condimenta relația când simțiți că scârțâie,mai ales că vă place să experimentați tot ce se poate. Pot apărea piedici din exterior,din partea familiei și a prietenilor.

Zodia relației tale-Balanţă (23 septembrie-22 octombrie)

Sunteți echilibrați pe plan sentimental și formaţi o echipă extraordinară. Aveți așteptări realizabile,care vor aprinde și mai mult pasiunea dintre voi. Atenție la partea materială,să nu cadeți în extreme. Nu vă avantajează comportamentul obsesiv sau deținerea controlului,de aceea trebuie să învațați să vă temperați comportamentul,în cazul în care apar discuții aprinse.

Zodia relației tale-Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Aveți o relație deschisă,în care vă place să experimentați diverse lucruri noi. Poate fi o relație de viitor,stabilă,dacă aveți mai multă încredere în fiecare. Relația sexuală poate fi spectaculoasă,trebuie doar să trăiți clipa și să nu vă mai îngrijorați în legătură cu viitorul vostru. Ghiciți aproape instinctiv ce își dorește partenerul de cuplu.

Zodia relației tale-Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

Relația voastră ideală:cea la distantă. O relaţie inedită,care vă depășește așteptările și vă oferă multe surprize. Nimic nu stă în calea voastră,nici măcar distanța! Sunteți echipa perfectă. Chiar și așa,din când în când pot apărea suspiciuni și crize de gelozie,care trebuie depășite cu încredere. După o perioadă,este indicat să reveniți la traiul în doi,pentru a avea o relație normală.

Zodia relației tale-Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Faceți o echipă grozavă împreună,chiar dacă la început va fi mai greu,va merita până la sfârșit tot efortul! Nu lăsați diferite stări de comportament sau persoane din anturaj să vă influențeze deciziile. Fiți curajoși și veți depăți toate obstacolele,ajungând la fericire. Senzualitatea este cheia care vă ține uniți în dormitor și care vă aduce pe culmile plăcerii.  

Zodia relației tale-Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Vreți să descoperiți fiecare detaliu al partenerului. Secretele stau în calea fericirii voastre și vă doriți loialitate și respect. Este o relație surpinzătoare,la care nici voi nu v-ați fi așteptat. Pe plan sexual sunteți aventuroși și experimentați senzații noi și diferite,de fiecare dată când sunteți în dormitor. Aveți totuși grijă să nu exagerați,orice are o limită și s-ar putea să vă plictisiți destul de repede.

Zodia relației tale-Peşti (19 februarie-20 martie)

Împreună aveți o intuiție de neegalat,un al șaselea simț foarte bine dezvoltat. Sentimentele sunt sincere și vă doriți să petreceți cât mai mult timp unul alături de celălalt. Excelați la capitolul sex,unde vă place să experimentați poziții diverse și năstrușnice. Uneori,se poate să fiți prea prinși în lumea viselor și să vă dați seama că,totuși,realitatea este de fapt invers de cum o percepeți. 

S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

7 pași pentru o piele mai tânără-nr.33(459)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 18 lei

6 luni - 35 lei       

12 luni - 69 lei