Zodii de femei cu care orice bărbat ar vrea să se căsătorească 

Când vine vorba de iubire și legământ pe viață, unii bărbați au tendința să facă un pas înapoi, asta pentru că se sperie de angajamente și compromisuri. Cu toate astea, există anumite femei pentru care reprezentanții sexului tare ar fi în stare să își schimbe și viața. Află care sunt acestea și ce semn zodiacal le guvernează! 

Rac

Sensibilă, caldă și iubitoare, nativa Rac este îndreptată spre familie, iar gândul ei este acela de a-și mulțumi în fiecare zi soțul și copiii. Este o persoană care se dăruiește de la bun început întru totul, fără să aștepte nimic în schimb. Poți avea încredere deplină în ea, întrucât e ușor de citit și nu este genul care să ascundă ceva. În plus, nu e materialistă și se axează numai pe latura emoțională. Soțul este cucerit ușor prin loialitate și bună credință.

Fecioară

Cu toate că este critică și tipicară, femeia Fecioară este de dorit de orice bărbat care vrea să își întemeieze o familie. Nimeni nu știe mai bine ca ea ce înseamnă să pui lucrurile la punct, să ai grijă de casă, ca totul să fie în perfectă ordine și curățenie. Altfel spus, dacă ai o soție în zodia Fecioară, nu trebuie să îți mai faci griji cu responsabilitățile, întrucât ea le va rezolva pe toate. Mai mult decât atât, este o femeie puternică, capabilă de multe lucruri pentru soțul ei și știe să își impună respectul atunci când trebuie.

Săgetător

Dacă îți dorești o căsnicie în care să nu te plictisești niciodată, trebuie să te căsătorești cu o femeie din zodia Săgetător. Plină de viață și mereu dornică de aventură, nativa Săgetător știe cum să condimenteze o relație, fără a exagera. Îi plac lucrurile serioase și se implică îndeajuns, însă găsește mereu o soluție pentru a sparge monotonia și a trăi cele mai frumoase clipe alături de soțul ei. Este o femeie dinamică, cu zâmbetul pe buze, misterioasă și plăcută la vedere. Are un șarm aparte, care o face și mai specială.

Pești

Soția Pești este apreciată de bărbați, întrucât are viziuni diferite despre viață față de restul persoanelor. Îi plac lucrurile de calitate, care se evidențiază în mulțime. Mereu dornică să ofere ajutor, nu ai cum să simți vreun pericol sau obstacol atunci când ești lângă ea. Are un optimism molipsitor, chiar dacă uneori este cu capul în nori. Preferă să își transpună lumea ideală pe care și-o imaginează în viața de zi cu zi și își dă silința pentru a-l face pe cel de lângă ea să fie mulțumit. De aceea, bărbații se topesc după ea!

Sursă foto: www.fizara.com


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "