Campanii

Centenarul Marii Uniri, sărbătorit cu mâncare tradițională și multe premii la Atelierul „Click! Poftă bună!“

Centenarul Marii Uniri, sărbătorit cu mâncare tradițională și multe premii la Atelierul „Click! Poftă bună!“

Unul dintre cei mai apreciați tineri chefi din țară – Toma Ioan Cosmin –, preparate tradiționale reinterpretate, mulți gurmanzi și pasionați de gătit, mâncare bună și voie bună: toate acestea au fost ingredientele Atelierului Meniul Centenarului, organizat de revista „Click! Poftă bună!“, miercuri, 21 noiembrie, la Hub Design din București.

Citește tot
Eveniment „Atelier Meniul Centenarului”

Eveniment „Atelier Meniul Centenarului”

Revista Click! Poftă bună! celebrează Centenarul printr-o ediție specială dedicată Marii Uniri. Numărul special din 16 noiembrie adună rețete din toate regiunile țării. Cu această ocazie vom organiza un eveniment cu demonstrații de gătit împreună cu cititorii și partenerii noștri.

Citește tot
" "