Casa

Cum încui ușa cu o furculiță VIDEO

Cum încui ușa cu o furculiță VIDEO

Acest truc vă va fi util în momentul în care mergeți în vacanțe. Nu știi niciodata cât de bună e yala ușii sau câte persoane mai au cheie de la camera ta de hotel. O sa fiți siguri că nimeni nu intră peste voi dacă încuiați ușa cu o furculiță.

Citește tot
Alege inteligent următorul uscător de rufe

Alege inteligent următorul uscător de rufe

Iarna nu este tocmai sezonul potrivit uscării rufelor, mai ales dacă balconul tău nu este închis. De cei care locuiesc la casă nu mai vorbim. Așa că utilizarea unui uscător de rufe este mai mult decât binevenită. Unele modele de mașini de spălat au inclusă această funcție. Dacă ai nevoie să usuci un volum mai mare de haine, atunci un uscător de rufe separat este ceea ce îți trebuie. Iată care sunt principalele caracteristici de care trebuie să ții cont.

Citește tot
Ce înseamnă iluminatul adecvat pentru sănătate?

Ce înseamnă iluminatul adecvat pentru sănătate?

În prezent oamenii petrec foarte mult timp în interiorul clădirilor și de aceea sunt dependenți de sistemele de iluminare artificială, de aer condiționat și sistemele de încălzire. Lumina bună este esențială pentru optimizarea performanței vizuale. Iluminatul bun are un impact asupra vederii dar și asupra confortului oamenilor. Specialiștii spun despre iluminatul artificial că trebuie să fie de calitate, să nu aibă acel efect de strălucire care este obositor pentru ochi și ce poate fi un factor de orbire. De obicei ochiul uman care se obișnuiește cu un nivel ridicat de strălucire a luminii va avea probleme în perceperea detaliilor într-o cameră mai întunecată. 

Citește tot

Cele mai citite

" "