4 idei de teme pentru decorarea casei 

Când îți cumperi o casă și vrei să o decorezi, există câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare. Unele dintre opțiunile tale sunt cunoscute și poți alege orice stil dorești pentru decorarea casei tale. Dar poți începe prin a restrânge ceea ce dorești să vezi în casă și ce nu. Există o mulțime de opțiuni pe care le puteți alege.


Iată câteva idei de teme pentru decorarea casei din care te poți inspira:

Stilul japonez


Un singur cuvânt îl însumează: Zen. Da, simplitatea pașnică înconjoară modelele modeste ale culturii japoneze. Mii de ani cu tradiție au influențat arhitectura japoneză și estetica designului interior, ducând la un design interior senin și foarte cultural. Stilul japonez este foarte interesant, având o tematică extrem de atractivă și simplistă în același timp. Stilul nipon evoluează în jurul valorii de viață curată și liniștită, ținând strâns la echilibru, ordine, obiceiuri vechi și o dragoste pentru frumusețea naturală. Acest decor japonez este ideal pentru o persoană care iubește diferitele decorațiuni și aspectul întregit.

Stilul african


Tema africană este una pe care mulți o caută, dar în unele cazuri trebuie să ştii exact ce îţi place. Dacă îţi place combinaţia dintre negru şi maro, atunci acest decor este pentru tine. Este necesar să existe o potrivire între toate nuanţele din casă. Dacă eşti o persoană veselă sau ”colorată”, atunci acest stil nu este pentru tine. El este specific oamenilor serioși, celor cărora le plac culorile neutre.

Stilul multicolor


Dacă ești o persoană care iubește să aibă culoare în viața sa, atunci această temă este pentru tine. Ideea de decor interior multicolor îți aduce veselie în casă, pentru că practic sunt folosite toate nuanțele curcubeului. Poți folosi pastelurile, pe care le poți potrivi după bunul tău plac.

Stilul solid


Sunt foarte mulți oameni care iubesc ideea de temă solidă a unei culori, în loc să trebuiască să aleagă și să aleagă anumite lucruri pentru o altă temă. Culorile tari, care sunt puternice și vibrante, se potrivesc, de obicei, dacă sunt alese corect. Dacă îți este frică și nu vrei să îndrăznești fără să-i ceri sfatul unui designer de interior, poți folosi o singură culoare.


Credite foto:
www.herintalk.com; www.yeahmag.co


S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

" "