A scos cărămizile din peretele unei case și a descoperit un stup întreg de albine 

O poveste a făcut înconjurul lumii după ce un bărbat a publicat mai multe imagini online. Proprietarul unei case auzea tot felul de zgomote ciudate. Aduceau cu larma unui roi de albine, dar nu putea să vadă nimic ciudat în exterior. Dar nici în interior. Așa că l-a chemat pe expertul David L. Glover (The Bartlett Bee Whisperer).

Ajuns la fața locului, expertul s-a pus pe treabă. A folosit un aparat care localizează punctele de căldură. A găsit zona cu probleme din peretele casei și s-a pus pe treabă. A scos cărămizile din peretele unei case și a descoperit un stup întreg de albine.

”Primul lucru pe care l-am făcut a fost să identific prezența albinelor. Am localizat stupul cu ajutorul unui aparat pe baza de infraroșii. Am scos cărămizile din perete pentru a scoate la iveală tot stupul. Este miere sănătoasă, nu a fost stropit niciodată.

Nimeni nu știe exact cât de mare este stupul atunci când descoperă că au unul în casă. Proprietarul se aștepta la unul mic. A fost o surpriză și pentru mine.

Dar aparatul cu infraroșii nu detectează și larvele incubate care au o temperatură mai scăzută și nu apar pe aparat”, a mărturisit expertul în albine.

Pentru că a fost prima dată în viața lui când s-a confruntat cu un astfel de caz, David L. Glover a publicat cazul. A făcut îmagini cu întreaga procedură și le-a publicat pe contul său oficial de Facebook.

Imaginile au primit aprecieri de la 50.000 de oameni în câteva zile. Toată lumea a fost uimită de această situatie care este, întradevăr, inedită!

Sursa: boredpanda.com

S-ar putea să-ți placă și:

Loading...

Din aceeași categorie:Spune-ți părerea:

Cele mai citite

Ultima ediție
Click! pentru femei

Trucuri pentru machiaj rezistent la apă - nr.27 (505)

apare săptămânal

Aboneaza-te la revista

3 luni - 23 lei

6 luni - 46 lei                

12 luni - 91 lei

" "